VIDEO | Horoscopul zilei de miercuri 10 august 2022: Apar noi oportunități în carieră, pentru nativii din zodia „Leu”

Publicat: 10/08/2022, 06:00

Suntem copii azi sau, cel puțin, latura copilăroasă iese la suprafață. Să ne dăm voie să ne relaxăm!

BERBEC

Simți nevoia de libertate, independență si probabil că o schimbare bate la ușa. Gândește-te ce ți-ar plăcea să faci pentru a-ți bucura sufletul.

TAUR

Orice inițiezi pe plan spiritual sau chiar religios va fi de mare succes. De asemenea, dacă locul tău de muncă are legătură cu străinătatea sau urmează să mergi la studii, ești avantajat.

GEMENI

Dacă vrei să iei decizii majore, cei din familie vor fi un sprijin total. Sunt favorizate acțiunile legate de plecări și vacanțe, se pot face achiziții, semna acte.

RAC

La serviciu îți vor fi apreciate eforturile din ultima perioadă și vei vedea rezultatele muncii tale. Ca recomandare, acordă atenție viselor și chiar ia în considerare să le notezi. S-ar putea să te surprindă când le vei reciti.

LEU

Apar noi oportunități în carieră. Ai energia necesară să faci schimbări. Poate chiar să îți deschizi propria afacere sau să ai și alte venituri extra. O să te simți mai puțin împovărat de griji.

FECIOARĂ

E o zi norocoasă pentru tine, îți poți etala talentele și poți avea de câștigat de pe urma lor. Te simți în formă, așa că ar fi un moment perfect să te apuci de sport!

BALANȚĂ

Începi să vezi partea bună pe plan financiar, îți vin idei foarte bune și parcă prinzi din zbor oportunitățile. Ceea ce faci acum va avea un impact pe termen mai lung.

SCORPION

Ai șansa de a cunoaște noi oameni și de a începe noi colaborări. O să crești pe scara socială datorită unor persoane din cercul tău. Apar oportunități surprinzătoare!

SĂGETĂTOR

Dacă faci vreo afacere sau legi un parteneriat, mergi mai departe doar după ce ai clarificat toate aspectele financiare. Însă, din punct de vedere al carierei, cei ce activează în domenii liberale sunt favorizați.

CAPRICORN

Simți frământări interioare și ești destul de stresat. E o zi destul de dificilă. Dacă ai trebuiri importante de rezolvat sau ești în fața unor decizii, nu uita să primești și sfaturi de la cei mai experimentați!

VĂRSĂTOR

Primești vești bune care te pot duce chiar pe un drum cu totul diferit de ce ai făcut până în acest moment. Ai sprijinul persoanei iubite.

PEȘTI

Fii prudent, atunci când îți împărtășești grijile și mai ales cui le spui. S-ar putea să apară discuții cu persoana iubită, nu îți face griji, e totul trecător.