Imagini dramatice ale accidentului din Cluj. BMW-ul în care se afla tânărul s-a despicat pur şi simplu în două

Publicat: 25/09/2022, 16:40
Actualizat: 25/09/2022, 17:53

Camerele de supraveghere au surprins imagini de-a dreptul dramatice ale accidentului teribil din Cluj când BMW-ul în care se afla Bogdan intră cu 140 km/h într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul pur şi simplu a fost despicat în două.

Tânărul de 25 de ani nu a avut nicio şansă. Stâlpul rupt s-a înfipt în el. Salvatorii sosiţi la faţa locului au mărturit că nu a mai rămas mare lucru din maşină.  Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Bogdan, care absolvise Facultatea de Drept, se afla într-un restaurant în faţa unui pahar de vin.

Impactul violent a rupt BMW-ul în două

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii zilei de duminică, în centrul Clujului. „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă”, se arată în comunicatul ISU Cluj.

Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat.

„Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.”, anunță ISU Cluj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase