IN MEMORIAM | Ultima apariție pe scenă a lui Alexandru Arșinel

Publicat: 02/10/2022, 12:01
Actualizat: 02/10/2022, 12:09

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală a dat publicității imagini de la ultima apariție pe scenă a actorului Alexandru Arșinel, cu puțin timp înainte ca acesta să facă ultimul drum, din foaierul instituției de cultură, la mormântul din cimitirul Bellu.

Reprezentanții Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, unde Alexandru Arșinel a fost depus în ultimele zile, au publicat, pe contul de Facebook, imagini de a emoționantul moment din decembrie 2021.

„#inmemoriam ALEXANDRU ARȘINEL. Imagini de la ultima apariție pe scenă a domnului ALEXANDRU ARȘINEL: Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” – Decembrie 2021 – Galele Savoy”, este mesajul postat.

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a dat publicității și un emoționant interviu cu Alexandru Arșinel, mai puțin cunoscut publicului larg, realizat în anul 2020, în sala Savoy din Calea Victoriei 33, în cadrul unui proiect de suflet al Teatrului „Tănase”, intitulat „Salutări de la „Tănase”.

Actorul Alexandru Arșinel este înmormântat duminică, 2 octombrie, la cimitirul Bellu din Capitală. El a a încetat din viață joi, 29 septembrie, iar trupul său neînsuflețit a fost depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, acolo unde admiratorii i-au putut aduce actorului un ultim omagiu.

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

În vârstă de 83 de ani, actorul era internat la Spitalul Universitar din Capitală, în secția de Terapie Intensivă, după ce a avut nevoie de asistență medicală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase