FOTO-VIDEO | Incendiu puternic, izbucnit la un depozit din Voluntari. A fost emis mesaj RO-ALERT, în zonă fiind degajări mari de fum

Publicat: 27/01/2023, 15:55
Actualizat: 27/01/2023, 16:49

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la un depozit din Voluntari, în județul Ilfov. A fost remis un mesaj prin sistemul Ro-Alert, pentru informarea si avertizarea populatiei privind degajări mari de fum.

Flăcările au afectat o suprafață de aproximativ 2.000 m² și au ars mase plastice si paleti cu dezinfectanti. Pompierii acționează cu 16 autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF).

FOTO: ISU-BIF

A fost realizat un dispozitiv de intervenție pe laturile clădirii afectate de incendiu și se lucrează și pentru protejarea vecinătăților. În scurt timp, incendiul a fost localizat.

FOTO: ISU-BIF

La aproximativ 100 de metri de hala afectată de incendiu se află un bloc de locuințe, dar nu există risc de propagare. Însă, în mod preventiv, a fost luată măsură de evacuare a locatarilor, aproape 40 de persoane.

Patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind vorba de doi angajați și doi locatari. Trei au suferit atacuri de panică și una a fost expusă la fum.

FOTO: ISU-BIF

De asemenea, traficul rutier a fost restricționat în zona Șoselei de Centură a Capitalei.

FOTO & VIDEO: ISU-BIF

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase