Ireal ce a primit un tânăr, după ce comandase on-line o pereche de blugi Levi’s. Când a deschis coletul, a crezut că nu vede bine

Ireal ce a primit un tânăr, după ce comandase on-line o pereche de blugi Levi's. Când a deschis coletul, a crezut că nu vede bine
SURSA FOTO: Instagram
Publicat: 24/11/2022, 16:24
Actualizat: 24/11/2022, 16:26

Un tânăr din Marea Britanie a comandat de la un magazin online de haine second-hand o pereche de blugi, dar când a desfăcut pachetul și a văzut ce a primit a rămas interzis. În loc de blugi, tânărul a primit un sac cu ceapă.

Căutând răspunsuri, acesta a luat legătura cu magazinul de unde a comandat pantalonii, dar și aceștia au susținut că sunt la fel de confuzi și au insistat că habar nu au cum au ajuns cepele acolo.

„Bună ziua, înainte de a deschide o cutie Depop pentru asta, aveți vreo explicație rezonabilă de ce tocmai am primit un pachet cu ceapă în el în loc de blugii pe care i-am comandat?”, i-a transmis cumpărătorul vânzătorului, conform unei capturi de ecran postate online.

Vânzătorul răspunde: „CE? Serios? Sincer, sunt foarte confuz ce naiba. Wtf? Nu înțeleg wdym [ce vrei să spui] ceapă? Scuze, sunt chiar confuz. Am trimis Levi’s. Ți s-a părut deschis? [sic]

Cumpărătorul a atașat și o poză cu coletul rupt la mijloc, în care se văd câteva cepe mici vrac.

Tânărul a povestit cele întâmplate pe Instagram. Postarea lui a devenit în scurt timp virală, strângând peste 23.000 de aprecieri într-o singură lună și o sumedenie de comentarii care mai de care mai amuzante.

„Există pe undeva un pasionat de grădinărit în devenire care tocmai a primit o pereche drăguță de Levis”, a glumit un utilizator.

„Îmi pare rău, iubi, poștașul a luat blugii și trebuie să-i fi schimbat cu ceapă”, a mai comentat amuzat un altul, în timp ce altcineva a sugerat că „ceapa gratis la fiecare comandă” ar putea fi o afacere bună de acum înainte, potrivit nypost.com.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase