Jorge, dat afară de la Survivor 2023. Dan Pavel l-a trimis acasă: „Părăsești competiția în această seară!”

Jorge, dat afară de la Survivor 2023. Dan Pavel l-a trimis acasă: Părăsești competiția în această seară!
SURSA FOTO captura pro tv
Publicat: 02/02/2023, 08:03

La consiliul de eliminare de miercuri seara, cântărețul-concurent Jorge a apărut în cârje. Domnul Dan a făcut anunțul trist. Din considerente medicale, Jorge va părăsi concursul Survivor România 2023.

„Emoție și intensitate și rațiune, pentru că avem rezultatele analizelor. Iată, ăsta este motivul, suntem aici, cu Jorge și avem rezultatul investigațiilor făcute într-un mod extensiv asupra genunchiului tău, Jorge.

Astfel, pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate, Jorge, părăsești competiția Survivor România în această seară, în acest consiliu. Asta este decizia medicală, îți urăm să te pui pe picioare cât mai repede”, a declarat Dan Pavel.

Jorge, out de la Survivor 2023: „Machedonul nu moare!”

„În momentul ăsta, domnule Dan, nici nu știu dacă să râd sau să plâng.

Sunt foarte frustrat.

Domnul Dan, eu chiar mi-am dorit la Survivor, frustrarea e că m-am accidentat…Universul mi-a transmis înainte, că n-o să mă bată, dar oarecum o să îmi rup un deget, bine că a zis doar degetul, nu gâtul, Doamne ferește, cine știe ce se întâmpla.

Sunt fericit, îmi bate inima ca la un maraton, în același timp vreau să vă spun că am învățat enorm de multe la Survivor, cu inima deschisă, mă simt un om mult mai bogat, mai puternic. Am învățat de la oamenii ăștia foarte multe, de la fiecare în parte.

Am învățat de la Remus să accept mai repede lucrurile care vin spre mine.

Am învățat de la Kamara că nu doar noi ne educăm copiii, ci și copiii ne educă pe noi.

De la Bianca am învățat să-i iertăm și să protejăm oamenii pe care îi iubim și Bianca știe despre ce vorbesc.

De la Adda am învățat să nu uit niciodată visul meu profesional, pe care îl am, să lupt pentru el, pentru concertul Jorge de la Sala Palatului și da, poate fi posibil doar datorită publicului și oamenilor care mă apreciază.

De la Carmen am învățat să rămân om, să-mi păstrez caracterul.

Și cea mai mare surpriză pentru mine în această competiție este Ștefi, pentru că eu o consider căpitanul echipei, am foarte mare încredere în ea, flacăra de campion nu se stinge niciodată și noi, la machedoni avem o vorbă, chiar și atunci când te accidentezi: Machedonul nu moare!”, a spus Jorge, vizibil emoționat.

SURSA FOTO captura pro tv
SURSA FOTO captura pro tv
Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase