VIDEO EXCLUSIV. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat fiul în secret! Primele imagini de la eveniment

Publicat: 25/09/2022, 17:18
Actualizat: 25/09/2022, 17:22

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns la Biserică, în după-amiaza zilei de duminică, pentru ca micuțul lor, Liam, să fie botezat. Cei doi au schimbat biserica în ultimul moment, CANCAN fiind singură publicație din România care are imagini de la eveniment.

Pe parcursul slujbei de creștinare, Reghe și Corina s-au ținut permanent de mână, iar cei prezenți au apreciat că formează un cuplu superb, care emană dragoste.

Antrenorul român și partenera sa de viață și-au botezat băiețelul, pe Liam, în secret! În urmă cu puțin timp, cei doi au luat parte la unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care ar putea să le trăiască un cuplu, și anume botezul copilului! În ultima clipă, cuplul a decis să schimbe biserica, pentru a fi departe de ochii celor curioși. Însă, CANCAN.RO este singura publicație din România care a avut acces exclusiv la super-eveniment!

Au fost nedezlipiți în timpul slujbei

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au fost nedezlipiți, în timpul slujbei de creștinare a micuțului Liam. Cei doi, îmbrăcați extrem de elegant și vizibil emoționați, s-au ținut de mână în permanență. De la depărtare se poate observa faptul că antrenorul român și Corina sunt suflete predestinate, care emană dragoste!

Slujba a fost un real succes, iar cei doi au fost extrem de emoționați când micuțul lor, Liam, a fost botezat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase