Conferința Smart Estate. Tudor Cartianu, CEO Delta Studio: „Ne dorim să fim un integrator, să venim cu soluții de Design & Build pentru clienții noștri” | VIDEO 

Publicat: 27/07/2021, 11:33
Actualizat: 02/08/2021, 10:04

Conferința Smart Estate este moderată de Bogdan Pavel, senior editor Gândul Live. Află totul despre investiții imobiliare 2020 vs 2021 – tendințe, orientări, analiză financiară, de la invitații conferinței Smart Estate! Tudor Cartianu, CEO Delta Studio, a vorbit despre provocările, dar și oportunitățile oferite de pandemie.

”Dacă în urmă cu 10 ani era o tendință ca beneficiarii să facă proiecte pe cont propriu ”Do-It-Yourself”, în prezent există furnizori axați pe integrare. Delta Studio oferă atât partea de furnizare de materiale, cât și pe cea de servicii de arhitectură și design de interior, dar și implementarea construcției”, a spus Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

”Ne dorim să fim un integrator, să venim cu soluții de Design & Build pentru clienții noștri. Un specialist reușește să integreze toate produsele într-o amenajare și să optimizeze bugetul, rezultând într-o diminuare a costurilor între 10-15%. Am lansat conceptul smart luxury, prin care oferim produse de lux la un preț optim. Astfel, luxul devine surprinzător de accesibil”, a adăugat Tudor Cartianu.

„Smart înseamnă soluții moderne”

”În domeniul nostru, ”Smart” înseamnă soluția modernă, de transformare a casei într-o  locuință inteligentă. Lucrăm cu foarte mulți dezvoltatori imobiliari. Am lansat un proiect rezidențial în Corbeanca, luând în calcul dorința oamenilor de a ieși din București. Am înțeles din vreme nou-conturata cerere și am gândit un proiect Smart construit cu materiale de o calitate premium și amenajat în cele mai noi tendințe ale arhitecturii și designului de interior. 

Pentru noi, anii pandemiei au reprezentat o oportunitate extrem de frumoasă, pe care am știut să o fructificăm . Chiar dacă starea de urgență din 2020 ne-a descurajat puțin, am înțeles repede că fenomenele ”work-from-home” și ”study-from-home” au îndemnat locuitorii marilor orașe șă-și dorească o reorganizare a spațiului sau achiziționarea unuia mai încăpător, care să vină în întâmpinarea noilor nevoi conturate. A fost o perioadă foarte bună, am intrat în contact cu foarte mulți clienți care și-au amenajat locuințele în lockdown. Și-au dorit proiecte punctuale, fără un șantier extins în casă, de teama interacțiunii interumane. După încheierea stării de urgență, situația oarecum mai relaxată, am obținut și proiecte mari de amenajare și reamenajare. Am avut clienți care și-au dorit decorarea pereților, ca să ”arate mai frumos în videoconferințe”

„Concept arhitectural modern minimalist, finisaje de înaltă calitate”

Clienții, care au condus această cerere de locuințe construite din materiale calitative, fac parte din publicul țintă al Delta Studio, segmentul ”smart luxury”, constituit din oameni preponderent din mediul urban, cu studii superioare, informați și în pas cu digitalizarea, care au ajuns la un stadiu al carierei și iau în calcul plecarea dintr-un oraș aglomerat, pentru un spațiu care să le ofere un confort sporit. Ei vin preponderent din domenii precum pharma, medical, juridic, artistic, IT, financiar, bancar și antreprenorial, având venituri peste medie, ocupând funcții de mid-high management, cu cariere de peste 10 ani în domeniul lor de activitate. 

Am pus accentual pe conceptul arhitectural modern minimalist, cu finisaje de calitate. Am proiectat 24 de case în Corbeanca. Ne-am dorit formarea unei comunități și am integrat elemente de petrecere a timpului liber: piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii. Fiecare casă are 310 mp, cu câte două locuri de parcare, o terasă laterală și o terasă mai generoasă în spatele casei. Este un concept foarte bine primit de către public, iar după vânzarea câtorva case, feedback-ul a fost foarte bun. 

Corbeanca este perfectă pentru asemenea proiecte imobiliare. Am înțeles ce-și doresc clienții care se mută dintr-un oraș mare la marginea lui. Am înțeles nevoile celor care au familii și ale copiilor acestora, care vor dori să alerge liber prin complex. Ne-am dorit să proiectăm un concept care să ofere toate șansele creării unei comunități, iar zona Corbeanca este ideală pentru aceste caracteristici.

„Ready to Buy”

Delta Studio a realizat peste 60% dintre proiectele de amenajare în ansamblurile rezidențiale din București. Lucrăm cu marii dezvoltatori, iar partea de retail reprezintă o componentă foarte importantă. În pandemie, am apăsat pedala digitalizării. Pe lângă comerțul tradițional, online, lansăm un concept ready to buy. Am venit cu proiecte semnate de arhitecți, unde avem deja o serie de randări: clienții își aleg un ambient, comandă online și pot beneficia de discounturi semnificative. Unul dintre aceste discounturi, de 15%, este pentru încurajarea clienților de a trece din mediul traditional în cel online. 

În zona de retail am lansat biroul de arhitectură Delta Studio Design. Încercăm să oferim design & build pentru clientul care își amenajează sau reamenajează un apartament și dorește să scape de stresul implementării proiectului. Avem parteneriat cu o listă mare de meseriași, pe care te poți baza pentru a oferi clienților proiecte complete. 

”Pedigree-ul” nostru este axat pe amenajări de calitate și suntem deschiși parteneriatelor. Ne dorim să ne concentrăm forțele pe aceste proiecte, iar în viitor, cine știe, poate vom începe și alte proiecte noi”, a declarat Tudor Cartianu. 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi