Mama celor doi copii înecați de tatăl lor într-un râu din Bacău, dezvăluiri șocante: „Mi-a luat fata din casă și a zis că e ultima oară când o văd”

Mama celor doi copii înecați de tatăl lor într-un râu din Bacău, dezvăluiri șocante: „Mi-a luat fata din casă și a zis că e ultima oară când o văd”
FOTO - Captură video
Publicat: 08/05/2022, 20:50
Actualizat: 08/05/2022, 22:09

Un bărbat din Bacău și-a înecat copiii, duminică, după o ceartă cu mama lor. Este vorba e un bebeluș de 4 luni și un copil de 5 ani. Ulterior, femeia a declarat că bărbatul avea probleme și fusese internat la psihiatrie.

”Ne-am certat de ieri (vineri-n.r.), că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec. Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie. Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii înecați de tatăl lor într-un râu, citată de Antena 3.

Un bebeluș de 4 luni și un copil de 5 ani au fost aruncați de propriul tată într-un râu, duminică după-amiază, în județul Bacău. Incidentul s-a întâmplat după o ceartă a părinților, iar tatăl a amenințat-o pe mama copiilor că se va arunca în râu cu cei mici, spun surse din rândul apropiaților.

Din nefericire, bărbatul și-a dus planul până la capăt, mergând cu mașina personală până la locul faptei, iar medicii au încercat timp de 45 de minute resuscitarea celor doi copii, care – până la urmă – au fost declarați decedați.

Deocamdată, bărbatul nu a fost găsit și polițiștii iau în calcul două variante: s-a aruncat alături de copii în râu sau i-a aruncat doar pe ei și apoi a fugit.

Mama copiilor a fost cea care a alertat autoritățile. Polițiștii au găsit copiii în apă când au ajuns la fața locului. Tot ei au fost cei care i-au adus la mal și au încercat manevre de resuscitare.

Din primele informații, se pare că un al treilea copil al cuplului, în vârstă de 6 ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult