Marcel Ciolacu: ”A venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința”

Marcel Ciolacu: ”A venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința”
Marcel Ciolacu | Foto - Alexandru Dobre/Mediafax
Publicat: 14/10/2021, 13:13
Actualizat: 14/10/2021, 13:26

Marcel Ciolacu – președintele PSD – atrage atenția că România traversează o criză medicală profundă, iar numărul din ce în ce mai mare de decese, din cauza noului coronavirus, este o cruntă realitate.

Liderul social-democraților notează, în mediul online, că România este ”captivă”, în acest moment, fiind condusă de o ”gașcă de iresponsabili” pentru care nu interesele românilor primează, ci doar ”funcțiile”, ”banii” și ”satisfacerea orgoliilor politice”.

Mai mult, Marcel Ciolacu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu ia deciziile impuse de această pandemie de coronavirus, etichetându-l drept ”cinic” și ”lipsit de responsabilitate”.

 România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar și în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis! Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia”, avertizează Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!”

Marcel Ciolacu, președinte PSD

 ”Datoria președintelui este să găsească soluții pentru probleme românilor”

Președintele PSD mai notează că acum este momentul în care Klaus Iohannis ar trebui ”să coboare printre români”, să vadă toată suferința prin care trec aceștia și – ”în ultimul ceas” – să ia o decizie corectă.

Marcel Ciolacu scrie că România are nevoie urgentă de un guvern de specialiști ”apolitici”, un guvern care să poată gestiona atât pandemia, cât și economia țării, iar organizarea alegerilor anticipate ar trebui să fie prioritară.

”E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate!

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să construiască! Datoria președintelui este să găsească soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!”, îi transmite Marcel Ciolacu președintelui Klaus Iohannis. 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase