Mesajul emoționant al mamei care s-a sinucis după moartea băiețelului ei: ”Iubiți-i ca și când lumea se va sfârși”

Mesajul emoționant al mamei care s-a sinucis după moartea băiețelului ei: ”Iubiți-i ca și când lumea se va sfârși”
Publicat: 29/09/2022, 12:19
Actualizat: 29/09/2022, 13:01

Tânăra mamă din Găești care și-a găsit copilașul de numai patru anișori înecat în piscina din curtea casei și apoi și-a pus capăt zilelor, pare că și-ar fi prevestit sfârșitul, deoarece zilele trecute a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare dedicat altor mămici. 

În urmă cu doar câteva zile, Camelia Năstase a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndeamnă pe celelalte mămici să își iubească copiii până când „lumea se va sfârși”.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia

Bunicii copilului sunt consternați de cele întâmplate și nu își pot explica momentul în care copilul a dispărut și nu a mai avut nicio șansă de salvare.

„M-a sunat băiatul și am venit și eu. Atunci îl resuscita ambulanța. A stat o perioadă lângă el și după aceea a plecat cumnata mea și a dispărut și ea”, spune cu durere în glas bunicul patern.

Toți vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa familiei. Camelia Năstase deținea o cofetărie în Găești.

„Pentru el își dădea și viața”

„Era sufletul familiei copilul. E cea mai mare tragedie. Speram, ne-am rugat la bunul Dumnezeu, ca măcar pe ea să o găsim, să o scoatem din șoc, să trecem toți împreună de acest necaz. Era cea mai minunată mamă. Pentru el își dădea și viața, nici nu se pune problema. Era singurul copil, și l-a dorit din tot sufletul. Nu putem să o condamnăm pe mamă, a fost un necaz”, au spus prietenii familiei, potrivit adevărul.ro.

Drama familiei din Găești a început, miercuri seară, după ce copilul de numai patru ani a sfârșit înecat în psicina din curtea casei. Femeia a fugit în pădure imediat după ce a primit verdictul crunt din partea medicilor, fiind căutată timp de mai multe ore de zeci de polițiști, jandarmi și voluntari.

Oamenii legii au bănuit că femeia vrea să își pună capăt zilelor, așa că au scotocit toată noaptea pădurile din apropiere, iar într-un final temerile lor s-au adeverit. Tânăra mamă nu a suportat gândul că a rămas fără fiul ei și și-a pus capăt zilelor, atârnându-se de un copac, nu departe de casa în care locuia.

Cadavrele celor doi au fost duse la Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase