VIDEO | Actorul Mihai Bendeac face dezvăluiri neașteptate, cu puțin timp înainte de împlini 40 de ani: „Simt nevoia să mă înscriu în PSD ori să votez cu PSD”

Publicat: 27/01/2023, 22:17
Actualizat: 27/01/2023, 22:32

Mihai Bendeac mai are un pic și schimbă „prefixul” și cu această ocazie a făcut mai multe dezvăluiri, unele neașteptate, pe contul său de Facebook, prin intermediul unui mesaj video. „Simt nevoia să mă înscriu în PSD”… este una dintre ele. Pe 16 februarie, actorul împlinește vârsta de 40 de ani.

De altfel, fostul jurat de la „iUmor” își ține la curent fanii cu multe aspecte din viața sa, prin intermediul rețelei de socializare. Iar acum are o ocazie specială pentru că peste trei săptămâni își aniversează ziua de naștere, chiar dacă a amintit și de bătrânețe.

„Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vis-a-vis de ceea ce înseamnă îmbătrânirea…”, și-a început Mihai Bendeac, zâmbind, mesajul video transmis din mașina sa.

Printre altele, actorul a anunțat că se gândește la politică și a vorbit de conținutul emisiunilor difuzate de televiziunile din țară, amintindu-și cu nostalgie de show-urile pe care el le făcea la Antena 1.

„Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. (…) Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a mai spus Mihai Bendeac, pe contul său de socializare.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase