VIDEO | Ministrul de Interne, despre intervenția de la Cabana Capra după avalanșa din Făgăraș: „Salvatorii nu umblă cu chitanțierul după ei, să amendeze pe cineva”

Publicat: 06/02/2023, 21:35
Actualizat: 06/02/2023, 21:37

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a vorbit – luni – despre avalanşa din Făgăraş, în contextul în care mai mulți turiști au rămas blocați în Cabana Capra după ce au ajuns până acolo pe un drum închis circulației auto.

„Salvatorii nu umblă cu chitanțierul după ei, să amendeze pe cineva. Au avut misiunea să îi salveze și i-au salvat. Și mă bucur că niciun cetățean (…) nu a avut de suferit. În consecință, instituțiile statului abilitate cu sancționrea unor încălcări ale legii să își facă treaba”, a declarat ministrul de Interne.

Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate, duminică, la cabana Capra din Munţii Făgăraş, în urma unei avalanşe care s-a produs sâmbătă seară, a transmis, duminică, Poliția Argeș.

Pentru evacuarea celor 60 de turiști, între care 14 copii, au fost dislocate două șenilate de la ISU Vâlcea și ISU Olt și un UTV de la ISU Dâmbovița, anunță ISU Argeș.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase