Miturile despre LOFT, spulberate de oamenii care au înființat clubul, la podcastul lui Codin Maticiuc. Cât costă o roabă cu șampanie? | VIDEO

Publicat: 03/08/2022, 15:04

Fondatorii celebrului club LOFT au fost invitați în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, numit „La Mijloc”.

De-a lungul vremii, clubul LOFT a devenit un fel de mit urban, iar imaginile cu roabele cu șampanie foarte scumpă au devenit virale pe internet.

În podcastul său de pe YouTube, Codin Maticiuc i-a invitat pe cei care au înființat acest club, iar ei au explicat care este, de fapt, prețul extravaganțelor din LOFT.

„Mai mult decât banii, foarte important la evenimente de genul ăsta este experiența pe care clientul o primește. Iar noi din punctul ăsta de vedere, pentru că nu cheltuiala este importantă, am căutat tot timpul să le oferim clienților tot felul de experiențe. Nu ne-am luat niciodată foarte în serios. Noi participăm, OK, e un business, e multă muncă în spate, dar în același timp suntem printre cei mai buni clienți ai locațiilor noastre. Încercăm tot timpul să ne inspirăm din ce fac unii, ce fac alții, ni se pare normal. Adaptăm la specificul nostru, la caterinca asta locală, cum e cu această roabă. Sută la sută, nicăieri în lume n-ai cum… Dacă te duci la Paris cu roaba, îți dau cu ea în cap”, spun fondatorii LOFT.

Mai mult, aceștia spun că celebrele petreceri cu roabe de șampanie nu sunt obligatorii în clubul lor și răspund și la întrebarea privind costurile unei roabe de șampanie.

„Presa are nevoie de senzațional. LOFT este un loc pentru orice om care vrea să se distreze. Adică poți să vii la fel de bine la LOFT fără să fii obligat să îți iei o roabă. Te duci la bar, îți consumi băuturile. Anul ăsta, de 1 mai, roabele au fost între 7.000 și 25.000 de lei. Iar în sus poți să te duci la oricât”, spun ei.

Vezi aici podcastul integral: