EXCLUSIV: Motivul INCREDIBIL pentru care bărbatul drogat a vrut să își incendieze iubita în portbagajul mașinii, pe un câmp din București

Publicat: 06/02/2023, 11:36
Actualizat: 06/02/2023, 11:42

Reporterii GÂNDUL au aflat motivul incredibil pentru care bărbatul drogat a vrut să își incendieze iubita în portbagajul mașinii, pe un câmp din București. Primele date din anchetă indică faptul că cei doi s-au certat, în zona hotelului Blue, din cauză că individul îi datora partenerei sale suma de 1.500 de lei. Totul a degenerat, însă, iar, dacă Poliția nu ar fi ajuns în timp util, femeia ar fi murit carbonizată.

Un bărbat drogat din București s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii. Femeia a avut un noroc fantastic pentru că a reușit să apeleze 112 și, astfel, să fie localizată și salvată.

Surse apropiate anchetei au spus, pentru GÂNDUL, că victima a sunat la 112 și a anunțat că s-a certat cu iubitul ei, în fața hotelului Blue, de pe Bulevardul Energeticienilor din București, din cauză că acesta îi datora 1.500 de lei. În urma discuțiilor aprinse, individul a agresat-o fizic și a forțat-o să intre în portbagajul mașinii sale, un Audi, după care s-a urcat la volan și a plecat într-o direcție necunoscută.

Operatorul STS a transmis apelantei un link de localizare, astfel că s-a reușit monitorizarea traseului parcurs de autoturism (apelul telefonic fiind inițiat de victimă în timp ce era în portbagajul auto), traseu ce a fost comunicat tuturor echipajelor de siguranță publică și rutieră aflate în serviciu.

De asemenea, au fost angrenate forțe suplimentare, spun surse apropiate anchetei.

Mașina, găsită pe un câmp din Sectorul 3

La aproximativ 30 de minute după ce femeia a sunat la 112, în jurul orei 05:10, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat mașina, pe strada Drumul Lunca Cetății, în Sectorul 3 din Capitală.

Polițiștii s-au apropiat de mașină și au observat foc cu flacără deschisă pe scaunul șoferului, iar din portbagaj au auzit țipetele disperate ale femeii.

A fost norocul ei că a fost localizată în timp util de oamenii legii și, astfel, a fost salvată.

Ulterior, la polițiștii l-au localizat și pe individul care a vrut să își omoare iubita. Era lângă benzinăria Lukoil de pe strada Drumul Lunca Dochiei.

Victima a fost asistată medical la fața locului, dar nu a fost nevoie să fie dusă la spital.

Atât femeia, cât și cel care a vrut să îi curme viața au fost duși la sediul Secției 11, pentru cercetări.

Individul a fost testat cu etilotestul și a reieșit că avea o alcoolemie de 0,31 mg/l. De asemenea, oamenii legii au constatat că el consumase și cocaină.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase