N-ai fi zis! Ce salarii au cameramanii de la SURVIVOR 2023, de fapt. Câți lei primesc de la Pro TV

N-ai fi zis! Ce salarii au cameramanii de la SURVIVOR 2023, de fapt. Câți lei primesc de la Pro TV
Ce salarii au cameramanii de la SURVIVOR 2023
Publicat: 05/02/2023, 09:39

Survivor România este printre cele mai apreciate show-uri tv, cu o audiență care în multe ediții spulberă concurența. Nu-i de mirare, având în vedere întrecerile care au loc acolo, adrenalina și acoperirea internațională de care se bucură.

Multe televiziuni din lumea întreagă au preluat acest format și în prezent câștigă procente importante din piața audiovizualului.

Survivor România, filmat în Republica Dominicană

Întrecerea „Faimoși” vs. „Războinici” aduce la startul concursului două echipe care stau izolate de restul lumii în diverse locuri, de obicei cât mai sălbatice, și o luptă acerbă pentru bani și alte premii. La „Survivor”, în fiecare episod concurenții votează pentru excluderea unui coleg, asta până când, într-un final, rămâne un singur „Faimos” sau „Războinic”, încoronat cu titlul de „Unic Supraviețuitor”.

Pentru că locurile din Republica Dominicană unde se filmează acest show nu oferă condiții de lux, dimpotrivă, iar limitele sunt împinse la maximum, atunci și remunerațiile sunt pe măsură.

De exemplu, printre cei care depun un efort considerabil, aproape la fel de mare ca luptătorii din concurs, sunt și cameramanii Pro Tv. Munca lor nu este una ușoară, deci și remunerația ar trebui să fie pe măsură.

Dacă anul trecut, potrivit unor surse Cancan, un cameraman de la „Survivor România” câștiga între 5500 și 8000 de lei, acum, în 2023, cel mai probabil salariul trece de 6500 de lei și ar putea ajunge până la 10.000 de lei.

Salariile de la Asia Express

Un alt show la fel de antrenant este Asia Express, pe care nu puțini o consideră „cea mai dură competiție din lume”. Concurenții care acceptă să participe aici au parte de aventura vieții lor, lucru confirmat aproape de toți.

Și în Asia Express membrii echipei de producție trag la fel de tare ca vedetele care iau la pas drumurile Asiei. Fiecare echipă înscrisă în concurs are alocați un reporter și un cameraman, care vor surprinde cele mai inedite detalii din acest drum.

Potrivit surselor din piață, un cameraman care filmează la Asia Express este remunerat cu 5000 de euro pe lună.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase