Nordis Group lansează RomaniaNOW, campania de promovare a brandului de țară. Premii de 22.500 de euro la concursul de fotografie

Nordis Group lansează RomaniaNOW, campania de promovare a brandului de țară. Premii de 22.500 de euro la concursul de fotografie
Publicat: 04/11/2021, 19:30

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri rezidențiale și hoteliere de lux, lansează inițiativa RomaniaNOW, care are ca scop promovarea brandului de țară. Proiectul debutează cu o campanie care oferă vizibilitate României la nivel internațional. Prima etapă o reprezintă un concurs internațional dedicat pasionaților de fotografie, unde premiul cel mare este de 10.000 euro.

Valoarea totală alocată de către Nordis Group acțiunilor desfășurate anul acesta sub umbrela RomaniaNOW depășește 300.000 de euro.

Inițiativa pornește de la motivația Nordis de a vedea valorile extraordinare ale României și își dorește să insufle spiritul de a promova imaginea țării în lume. Prin RomaniaNOW, Nordis Group propune cea mai amplă mobilizare de talent și forțe pentru a crește percepția pozitivă asupra României, promovând imaginea țării în campanii desfășurate în cele mai mari orașe ale lumii.

Prima acțiune sub umbrela RomâniaNOW este o campanie de branding de țară, în colaborare cu publicații internaționale etalon din domeniile de business, travel, lifestyle și campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orașe ale lumii.

Acțiunea începe în luna noiembrie, cu un concurs de fotografie, urmat de lansarea unui album de artă fotografică și de organizarea unei Gale de Excelență. La Gală vor fi premiați câștigătorii concursului, iar albumul va fi pus în vânzare, urmând ca fondurile obținute să fie direcționate spre campanii de awareness internaționale ce au ca scop promovarea imaginii României.

Concursul de fotografie RomaniaNOW este menit să arate frumusețea și potențialul țării. Fotografii amatori sau profesioniști sunt invitați să înscrie lucrările în concurs, urmând apoi să fie selectați și premiați de un juriu internațional format din experți în domeniul artistic, printre care îi amintim pe Catrinel Menghia, cunoscută publicului larg sub numele de Catrinel Marlon, actriță internațională, și reprezentanți ai publicațiilor internaționale de renume Condé Nast și National Geographic.

„Am creionat RomaniaNOW cu intenția de a promova frumusețile țării, business-uri, branduri, personalități românești și povești de succes. Concursul de fotografie stă la baza unei campanii ample de brand de țară, care va oferi expunere internațională. Anul viitor ne propunem să repetăm acest model de inițiativă pentru alte campanii de promovare a valorilor României din domenii variate”, a spus Emanuel Poștoacă, fondator și președinte Nordis Group.

Pe data de 1 Decembrie 2021, cu ocazia Zilei Naționale a României, fotografiile câștigătoare vor avea parte de vizibilitate internațională, fiind proiectate în campanii outdoor pe ecranele digitale din marile orașe ale lumii – New York, Tel Aviv, Londra, Dubai și Paris.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management. 

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
FOTO. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, în costum de baie! Cum arată trupul Cristinei Dorobanțu
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Cum va funcţiona limitarea la 9 luni a valabilităţii certificatelor verzi. Explicaţiile lui Rafila
Cea mai ieftină TESLA care poate fi cumpărată AZI, în România. Modelul american arată FABULOS
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
CDC: Imunitatea naturală, mai puternică împotriva COVID decât vaccinurile
BREAKING NEWS! „Rusia va ataca Ucraina!” Când începe războiul?
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Au BUBUIT CAZURILE de COVID la CONSTANȚA: INCIDENȚA a DEPĂȘIT PRAGUL de 10 la mie
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
ADIO LOC DE MUNCĂ pentru că REFUZĂ VACCINAREA! Îi dă AFARĂ PE TOȚI deja
România se zguduie din temelii! Cîțu nu mai dă nicio șansă românilor. E crunt ce...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...