Nordis Group promovează inițiativa și albumul de fotografie „Romania Now” în cadrul unui eveniment organizat la Pavilionul României – Expo 2020 Dubai

Publicat: 29/12/2021, 20:26
Actualizat: 29/12/2021, 20:27

Nordis Group, sponsor oficial al Pavilionului României la Expo 2020 Dubai, a organizat marți seara un eveniment special care a pus accent pe promovarea talentelor, antreprenorilor români de succes și inițiativa „Romania Now”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Pavilionului României la Expo Dubai și a numărat printre invitați nume importante din business, imobiliare, media și membri ai corpului diplomatic credit în Emiratele Arabe Unite precum Ferdinand Nagy, Comisar General al României la Expo 2020 și Nicoleta Teodorovici, Consul General al României în Emiratele Arabe Unite.

Prin acest eveniment, compania subliniază importanța susținerii de activități de networking și socializare care au scopul de a întări eforturile dedicate promovării economice, culturale și turistice. Totodată, aceste activități au importanța accentuării poziției țării noastre la nivel internațional că promotor al parteneriatelor între diverse organizații, industrii și teritorii.

Evenimentul, deschis publicului și turiștilor români interesați să viziteze Pavilionul României la Expo 2020 Dubai

Evenimentul „Let’s celebrate, connect & create new opportunities” a fost deschis publicului, turiștilor români interesați să viziteze Pavilionul României la Expo 2020 Dubai, dar și românilor care locuiesc în Emiratele Arabe Unite.
De asemenea tema evenimentului a fost strâns legată de inițiativa România Now, lansată de Nordis Group în urmă cu câteva luni, reprezentând cea mai amplă mobilizare de talent și forțe pentru a crește percepția pozitivă asupra României, prin diverse acțiuni și campanii desfășurate atât în țară, cât și în afară granițelor.

Pe lângă live entertainment, invitații au admirat expoziția de fotografie România Now, iar invitatul serii Cristian Onețiu, a susținut un discurs despre antreprenoriat, antreprenori români de success, provocări și oportunități în domeniul imobiliarelor și business în general.

Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group: Suntem mândri că suntem implicați activ în promovarea imaginii României

Antreprenor cu o experiență de peste 15 ani și fondatorul Life Care, mentor și fondator al programului Scale Up 1000, Cristian Onețiu este o inspirație pentru antreprenorii din România, oferindu-le posibilitatea să învețe din experiențele sale personale.

„Am ales să susținem Pavilionul României în cadrul Expo 2020 Dubai, în calitate de Sponsor Oficial datorită faptului că rezonam cu misiunea și obiectivele expoziției, întrucât ne dorim să promovăm inovații și concepte noi care au un impact positiv și pot modela lumea. Suntem mândri că susținem aceste eforturi la nivel internațional și că suntem implicați activ în promovarea imaginii României. Evenimentul din cadrul Pavilionului României la Expo a fost dedicat în primul rând românilor, doream să creem un motiv de întâlnire și să oferim o seară specială turistiilor români și rezidenților din Emirate. Ne bucură faptul că am avut prilejul să promovăm inițiativa România Now în cadrul Expo 2020, sunt un susțînător al afacerilor românești, al talentelor și poveștilor de success din țară prin urmare cu siguranță vom replică genul acesta de evenimente”, a declarat Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Răsturnare de situaţie! Uluitor: ce le spune ministrul australian, care "l-a executat" pe Novak Djokovic,...
BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit din cauza Anei Baniciu?! Când s-a întâmplat și...
Laurențiu Reghecampf, reacție devastatoare după ce iubita lui a fost atacată mârșav! Mesaj dur pentru...
Dieta anti-depresie. Alimente care stimulează producția naturală de serotonină
Efectele dramatice ale expulzării lui Novak Djokovic asupra turneului de la Australian Open!
Reacţia lui Djokovic după ce a aflat că va fi expulzat din Australia: „Sunt extrem...
DUSTER-UL care lasă pe toată lumea cu gura căscată!
BANCUL ZILEI | Bărbat sedus în lift de o tipă voluptoasă: “Fă-mă să mă simt...
George Simion a luat cu asalt primăria din Timișoara: „Fritz, parașutat din Germania, ocupă ilegal...
BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit din cauza Anei Baniciu?! Când s-a întâmplat și...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
PERCHEZIȚII! INDIVID PRINS în FLAGRANT punând în circulație EURO FALȘI. VIDEO
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani:...
Anunț ȘOC: Cine i-a ucis, de fapt, pe cei doi studenți de la Iași? Răsturnare...
SE DAU BANI! Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc. Decizia luată de Guvern
Anamaria Prodan, reacție după ce Reghecampf a publicat poza cu fiul său. Istoria se repetă
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...