O femeie din Spania a fost la un pas de a muri înecată într-o fântână publică în timp ce era agresată de partenerul ei

O femeie din Spania a fost la un pas de a muri înecată într-o fântână publică în timp ce era agresată de partenerul ei
Sursa foto: Twitter/ESdiario CV
Publicat: 12/08/2022, 18:57

Un bărbat din Spania a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică, în timp ce femeia se zbătea și era ținută cu forța. Scenele violente au fost filmate de martori și publicate pe rețelele sociale, provocând valuri de revoltă.

Incidentul avut loc marţi, 9 august, într-un parc din oraş, la o fântână publică din Valencia. Imaginile surprind momentul în care un bărbat la bustul gol ține cu forţa o femeie și încearcă să o înece în apa care le ajungea până la brâu.

Potrivit informaţiilor preliminare, altercaţia a izbucnit după ce un alt bărbat s-a oferit să fotografieze perechea care se afla în fântână. Odată ce a luat telefonul în mână pentru a face poza, individul s-a transformat în hoț și a fugit. Crezând că totul a fost pus la cale de partenera sa, individul a fost cuprins instant de furie și a încercat să o scufunde pe aceasta în fântână.

Agresorul, care părea să fie sub influenţa băuturilor alcoolice, a apucat-o de păr pe femeie şi a ţinut-o cu forţa sub apă. „O omoară!””, sunt strigătele disperate ale unui persoane aflată în spatele camerei de filmat. Calvarul femeii a luat sfârşit cu ajutorul a doi bărbaţi, care au sărit în fântână şi au scăpat-o din mâinile partenerului. După lupte crâncene, cei doi au reuşit, în cele din urmă, să-l pună pe acesta la pământ şi să o scoată din apă în siguranţă pe tânăra îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Ambele persoane implicate în altercaţie au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, iar hoţul de telefoane e căutat, în prezent, de poliţişti. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, e cercetat de autoriățile spaniole, pentru a răspunde acuzaţiilor de tentativă de omor, informează Mirror.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase