VIDEO | O jurnalistă a fost jefuită chiar în timpul unei transmisiuni live din Qatar

VIDEO | O jurnalistă a fost jefuită chiar în timpul unei transmisiuni live din Qatar
Foto: Captura Twitter
Publicat: 20/11/2022, 21:52
Actualizat: 20/11/2022, 21:53

O jurnalistă a fost jefuită chiar în timpul unei transmisiuni live din Qatar! Dominique Metzger, o jurnalistă argentiniană care transmitea informații despre turneul final, a dezvăluit că a fost jefuită în timp ce transmitea în direct de la Doha.

Femeia a rămas fără mai multe obiecte personale, printre care portofelul cu documentele de identitate, anunță Marca.

”Tocmai mi-au furat portofelul în timp ce eram în direct. Documentele și cardurile mă îngrijorează cel mai mult, de restul nu îmi pasă. Trăiesc o experiență la care nu mă așteptam. Poliția m-a trimis să completez o plângere”, a declarat Dominique Metzger.

Jurnalista a anunțat că a raportat incidentul poliției și a primit asigurări că i se vor returna toate obiectele lipsă.

Cupa Mondială Qatar 2022 a început duminică

Cupa Mondială Qatar 2022 e prima care se desfășoară în Orientul Mijlociu. A debutat cu partida dintre selecționata ţării gazdă şi Ecuador. Partida face parte din Grupa A și s-a jucat pe Al Bayt Stadium din Al Khor.

Qatar, după ce a obținut organizarea, a atras critici privind acte de corupţie, condiţii de muncă inumane pentru migranţii ce au construit stadioanele sau nerespectarea drepturilor femeilor şi comunităţii LGBTQ.

Totuși, gazdele au anunțat că au reformat legile și au asigurat că nu va exista discriminare pe teritoriul acestei țări. Pentru a întări spusele acestora, preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că se simte „arab”, „gay” sau „muncitor migrant”. El a încercat astfel să combată acuzațiile aduse Qatar-ului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase