VIDEO | Pasagerul unui vas de croazieră, căzut peste bord, găsit după 15 ore petrecute în mare. Imagini dramatice de la operațiunea de salvare

Publicat: 26/11/2022, 17:20
Actualizat: 26/11/2022, 17:24

Pasagerul unui vas de croazieră, un bărbat de 28 de ani, a căzut peste bord în Golful Mexic și a fost salvat după 15 ore petrecute în mare, anunță Paza de Coastă americană.

Bărbatul a fost, miercuri seară, la un bar de pe nava Carnival Valor împreună cu sora sa, dar nu a mai fost văzut după ce a mers la toaletă.

Mai multe echipaje de salvare au cercetat imediat zona, iar bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de kilometri în largul coastei statului Louisiana.

Victima era în stare stabilă, atunci când a fost scoasă din apă, dar prezenta semne de hipotermie, potrivit BBC.

Locotenentul Seth Gross, de la Paza de Coastă a SUA, a declarat că bărbatul a stat în apă mai mult de 15 ore.

 „Este cea mai lungă perioadă absolută despre care am auzit și doar unul dintre acele miracole de Ziua Recunoștinței”, a mai spus el.

Nu este clar cum a căzut bărbatul în apă de pe nava care se îndrepta spre Cotumel, în Mexic, dar se fac cercetări în acest caz.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase