Pe 14 iulie 2022, la ora 11:00, Vasile din Constanța a fost dat dispărut. Cum a fost găsit luni, 15 august, după 32 de zile de căutări

Pe 14 iulie 2022, la ora 11:00, Vasile din Constanța a fost dat dispărut. Cum a fost găsit luni, 15 august, după 32 de zile de căutări
Sursa foto: Facebook
Publicat: 16/08/2022, 13:40

În data de 15 august, polițiștii din Constanța a fost anunțați că un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiu ar fi plecat de acasă și nu ar mai fi ajuns înapoi.

Polițiștii au fost surprinși să afle că bărbatul nu plecase de acasă recent, ci în urmă cu o lună, mai exact în data de 14 iulie. Bărbatul a plecat de acasă și, ulterior, a părăsit în mod voluntar Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Constanța, fără a se mai întoarce la domiciliu, potrivit presei locale.

Autoritățile locale au început căutările și au reușit să îl găsească pe bărbat. Potrivit polițiștilor, din primele investigații se pare că acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Pe 9 august 2022, Maria din Cluj a fost dată dispărută. De necrezut unde a fost găsită, după două zile de căutări

Dispariția unei fete de 15 ani a pus în alertă comunitatea din comuna clujeană Florești. Maria a dispărut luni de acasă, dar a fost găsită după două zile.

Aceasta a fost găsită de polițiști pe raza comunei Frata și – din primele verificări – reiese că pe durata plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Rus Maria, fetița de 15 ani din Florești, a fost căutată cu disperare de poliție și familie, după ce a dispărut luni de acasă.

Fata a dispărut în data de 9 august și Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că Rus Maria a plecat de la domiciliu la data de 8 august, în jurul orei de 12.00 și nu s-a mai întors.

„Înălțime aproximativă – 1,68 m, 60 kg, ochi albaștri, păr șaten închis, constituție robustă, aluniță pe obrazul drept.

La momentul plecării fata era îmbrăcată în tricou de culoare neagră, pantaloni de trening de culoarea neagră, adidași albi și un rucsac roșu. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânără sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, informa poliția.