Povestea blocării accesului la wc în primăria condusă de Clotilde Armand: „Niciun consilier nu avea cartela respectivă să deschidă ușile spre toaletă” | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 04/10/2022, 13:59

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1, a povestit, luni seară, în emisiunea „Cu Gândul la București”, momentul uluitor de la ședința Consiliului Local în care consilierii nu au putut merge la toaletă, pentru că accesul a fost restricționat pe bază de cartelă.

„Dacă vă uitați și pe site-ul primăriei, se vede foarte clar, primarul Sectorului 1 nu ține audiențe. Primăria transparentă, de sticlă, mult promisă, este opacă. Vă zic din experiență, hai să zic săptămânal, sună cineva în primărie, răspund, și zice: Doamne, în sfârșit răspunde cineva la telefon. Cam așa este percepția cetățeanului față de Primăria Sectorului 1”, a precizat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Ramona Porumb a povestit ulterior cum a fost restricționat accesul la toaletele din primărie.

„A renunțat ( Clotilde Armand – n.r.) la o parte din paza din primărie și a pus acces cu cardul. Doar că la momentul ședinței respective, niciun consilier nu avea cartela respectivă să deschisă ușile spre toaletă, și da, s-a creat un anumit val la momentul respectiv”, a mai precizat Ramona Porumb.

„Clotilde Armand preferă să fie un dictator, un despot absolut, care nu agrează împărțirea puterii”

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1 din Capitală, a explicat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, care ar fi modul de lucru al primarului Clotilde Armand.

„Merg pe ideea că preferă să fie un dictator, un despot absolut, care nu agrează împărțirea puterii, dar acolo era vorba de a face o echipă, pentru a administra un sector, și consideră că-l poate administra singură, că-l poate conduce în stilul clasic, singură (…)

Eram în ședința de Consiliu, iar aceste ședințe durează până aproape de miezul nopții, am avut diverse discuții, dezbateri mai aprinse în Consiliu, și la un moment dat, colegii mei consilieri din cabinet mă anunță că doamna primar a venit și ne-a dat termen să ne mutăm în seara aceasta. Adrian Oianu, care are un anumit umor, în timp ce venea primarul în sală o și întreabă: «doamna primar, mai avem timp să ne luăm gecile de acolo să ne mutăm?» (…) A doua zi ne-am desfășurat activitatea normal în continuare”, a declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase