Preotul Visarion Alexa, declarații revoltătoare despre soția sa: „Arată ca o puștoaică de 18 ani!”

Preotul Visarion Alexa, declarații revoltătoare despre soția sa: „Arată ca o puștoaică de 18 ani!”
Sursa foto: Facebook/Visarion Alexa
Publicat: 28/09/2022, 12:16

În urmă cu doi ani, preotul Visarion Alexa, acuzat în prezent agresiune sexuală, s-a „lăudat” că, deși are 40 de ani, soția lui „arată ca o puștoaică de 18 ani”.

Visarion Alexa, aflat actualmente sub control judiciar după ce mai multe femei au depus plângere împotriva lui, susținând că au fost agresate sexual, a făcut, în 2019, o declarație revoltătoare, care nu a fost mediatizată la acea vreme.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele.

Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani”, a spus părintele Visarion Alexa, cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, în cadrul aceleași întruniri, preotul a vorbit ciudat despre spovedanie, dacă ne raportăm la acuzațiile de acum.

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați!

Iese rău… Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, spunea Visarion Alexa, în 2019.

Sursă Foto – Ego.ro

Cazul Visarion Alexa: Alte cinci femei au depus plângere pentru agresiune împotriva lui

Mai multe victime apar în cazul de agresiune sexuală al preotului Visarion Alexa. Alte cinci femei au depus plângere împotriva acestuia pentru incidentele petrecute în ultimii ani.

Visarion Alexa a ajuns luni dimineață în fața judecătorilor de la Tribunalul București, pentru că procurorii nu vor să renunțe la măsura arestării preventive.

La sosirea la tribunal, preotul, care este acuzat că a abuzat două femei, nu a dorit să discute cu jurnaliștii.

După mediatizarea cazului, alte cinci femei s-au hotărât să depună plângere la poliție împotriva preotului care potrivit acestora le-ar fi abuzat sexual în ultimii ani.

Comisia de disciplină din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor i-a solicitat preotului Visarion Alexa o declarație personală referitor la faptele de care este acuzat.

Visarion Alexa a recunoscut faptele, dar a refuzat să ofere amănunte.

SURSĂ FOTO: CAPTURĂ YOUTUBE.COM

Cazul Buhnici: Vloggerul, amendat de CNCD, după ce a jignit femeile

George Buhnici a reacționat public după ce a fost sancționat cu o amendă de 20.000 de lei de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), în urma afirmațiile sale legate de femei.

Vloggerul a postat un videoclip, pe canalul său de YouTube, în care susține că interviul respectiv a fost editat într-o manieră în care să instige publicul și să se ajungă în această situație.

Buhnici a făcut declarațiile șocante în cadrul emisiunii Xtra Night Show, în timp ce se afla la festivalul Neversea. Mai mult, acesta nu și-a cerut scuze imediat după afirmații, ci a spus doar că „nu poate opri trollii”.

  • „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am.
  • Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.
  • „Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai spus Buhnici, la momentul respectiv.
Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase