Ramona Porumb: „La Primăria Sectorului 1 ne lovim de un zid cât Franța / Încă doi ani și sectorul va arăta mai rău ca acum” | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 04/10/2022, 15:45

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1, a declarat în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” că la Primăria Sectorului 1, oamenii se lovesc de „un zid cât Franța”, făcând aluzie la modul de lucru al edilului Clotilde Armand.

„Dintre cei care au plecat din primărie, cei mai mulți declarau în felul următor: Ne lovim de un zid cât Franța, în toate proiectele pe care doreau să le inițieze. Dacă o ține tot așa, primarul sectorului 1, încă doi ani, probabil sectorul va arăta și mai rău decât acum, pentru că nu vedem niciun proiect demerat. ADP, care are undeva la 165 de milioane de lei doar pe spații verzi, în continuare spațiile arată cum arată, străzile nu sunt reparate, școlile, ați văzut câte discuții au fost la început de an școlar, prin faptul că nu s-au mai făcut igienizări de ani de zile”, a precizat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

„Clotilde Armand preferă să fie un dictator, un despot absolut, care nu agrează împărțirea puterii”

Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1 din Capitală, a explicat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, care ar fi modul de lucru al primarului Clotilde Armand.

„Merg pe ideea că preferă să fie un dictator, un despot absolut, care nu agrează împărțirea puterii, dar acolo era vorba de a face o echipă, pentru a administra un sector, și consideră că-l poate administra singură, că-l poate conduce în stilul clasic, singură (…)

Eram în ședința de Consiliu, iar aceste ședințe durează până aproape de miezul nopții, am avut diverse discuții, dezbateri mai aprinse în Consiliu, și la un moment dat, colegii mei consilieri din cabinet mă anunță că doamna primar a venit și ne-a dat termen să ne mutăm în seara aceasta. Adrian Oianu, care are un anumit umor, în timp ce venea primarul în sală o și întreabă: «doamna primar, mai avem timp să ne luăm gecile de acolo să ne mutăm?» (…) A doua zi ne-am desfășurat activitatea normal în continuare”, a declarat Ramona Porumb în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase