VIDEO | S-a deschis cel mai mare showroom Rovere Mobili din România. Magazinul se află în zona Băneasa și se întinde pe o suprafață de peste 4.000 mp

Publicat: 13/05/2022, 20:51
Actualizat: 17/05/2022, 11:42

Cel mai mare showroom Rovere Mobili din România a fost inaugurat joi, 12 mai, în zona Băneasa din Capitală. Se întinde pe o suprafață de peste 4.000 mp și se adresează tuturor iubitorilor de frumos.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, Andreea Raicu, Anca Serea, Sânziana Negru, dar și chef Antonio Pasarelli.

Rovere, un brand italienesc cu istorie de peste 20 de ani în România, are deja 12 showroom-uri în principalele orașe din țara noastră, unde se comercializează mobilă luxury. Cel mai nou magazin se află pe Șoseaua București-Ploiești 89A.

„Suntem amplasați în noua clădire de birouri Miro, lângă mall-ul din Băneasa, și ne situăm pe o suprafață mult mai mare decât cea pe care am avut-o înainte. Practic, nu e o deschidere a unui magazin nou, ci o relocare a celui existent din Băneasa, cu o suprafață de 4.000 m². Este, practic, cel mai mare showroom la nivel de grup Rovere și vine cu o abordare nouă și foarte diferită, pentru că avem atât zona de suprafață, cât și zona de produse care sunt mai mult decât exclusiviste și, practic, mergem către tendința pe care am avut-o întotdeauna și anume a comercializării produselor de lux”, a declarat Ionela Bercu – Managing Director Rovere Mobili.

Ionela Bercu – Managing Director Rovere Mobili

De asemenea, Ionela Bercu a explicat care sunt preferințele oamenilor, în momentul în care vin să își cumpere mobilă luxury, dar mai ales care sunt tendințele în acest moment.

„E foarte important de știut, în primul rând, că oamenii ne aleg pentru design. Suntem un brand care comercializează mobilier italian și ăsta e și motivul pentru care suntem o destinație de referință la nivel național pentru tot ce înseamnă design italian. În materie de tendințe, acestea sunt într-o continuare schimbare, mai ales după zona de pandemie în care am trecut și oamenii își doresc mai mult frumos, în care investesc mai mult în tot ceea ce înseamnă frumos și tocmai de asta și prin acest showroom am reușit să ajungem, cumva, o destinație în sine pentru iubitorii frumosului”, a spus ea.

Consiliere în showroom

Ionela Bercu, Managing Director Rovere Mobili, a precizat că orice client care trece pragul acestui showroom beneficiază de ajutor profesionist pentru a găsi cea mai bună soluție pentru locuința fiecăruia.

„Nu doar că există consilieri de vânzare, dar în momentul în care există o amenajare completă, avem un pachet întreg de servicii, care merge de la consilierea de vânzare până la puncte de proiectare, de randare. În momentul în care clientul vine aici, îl consiliem pe toate aspectele de care are nevoie, până la momentul montajului”, a adăugat Ionela Bercu.

În final, ca o concluzie, ea a precizat că e cel mai important să avem un cămin în care să ne simțim bine, care să fie corect mobilat: „Trăim într-o epocă a vitezei, în care ne petrecem foarte puțin timp acasă. În schimb, timpul acela puțin e important să fie de calitate și să mă simt bine în căminul în care locuiesc, astfel încât să pot să petrec un timp corespunzător și cu piese frumoase, care să mă încarce de fiecare dată când ajung acasă”.

Totodată, Ionela Bercu a spus că oamenii investesc cel mai mult în zona de bucătărie, care este cea mai importantă piesa dintr-o casă, indiferent dacă e la curte sau este un apartament….

„Mobila este o artă” – Ionela Bercu – Managing Director Rovere Mobili.