Scene terifiante la Timișoara: O femeie s-a aruncat în gol, împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu 10 etaje

Scene terifiante la Timișoara: O femeie s-a aruncat în gol, împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu 10 etaje
Foto caracter ilustrativ
Publicat: 03/05/2022, 11:05
Actualizat: 03/05/2022, 14:43

O femeie în vârstă de 33 de ani s-a aruncat, marți dimineața, de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, un băiat de 2 ani și o fetiță de 6 ani. Toți trei au murit.

Autoritățile au fost alertate marți, în jurul orei 9:45.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical.”, au anunțat inițial reprezentanții ISU Timiș.

Din primele informații, se pare că femeia divorțată își ducea copiii la grădiniță și nu se cunoaște exact cum a ajuns pe acoperișul blocului de 10 etaje din zona Dâmbovița, de unde s-a aruncat.

Mama a murit pe loc, în timp ce medicii au încercat minute în șir să resusciteze copiii, din nefericire fără succes. Băiețelul avea jucăria în mână în momentul incidentului.

Polițiștii vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor efectua cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii tragediei.

Citește și: FOTO| Cine este Iulia, femeia de 32 de ani care s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de pe un bloc din Timișoara

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult