Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, despre primarul Clotilde Armand: ”Cea mai mare dezamăgire pe care o avem faţă de această persoană este că este un simplu politruc”

Publicat: 25/11/2022, 11:17
Actualizat: 25/11/2022, 11:24

Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, a lansat un atac dur la adresa primarului Clotilde Armand, despre care spune că este ”cea mai mare dezamăgire pe care o au faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi iată, corupţie, incompatibilitate în sectorul 1, fiind practic cu nimic diferită de politrucii pe care i-a criticat atâta timp”.

Liderul PNL Sector 1 a afirmat că subiectul tichetelor anticriză a generat discuţii în spaţiul public, acesta fiind o ”iniţiativa pur electorală a primarului Clotilde Armand”.

”Ele sunt, de fapt, în versiunea doamnei Armand tichete pro mită electorală, pentru că vizează numărul de persoane, peste 18 ani, primind fiecare votant al sectorului 1 suma de 1.000 de lei”, a spus președintele PNL Sector 1.

Sebastian Burduja a anunţat că ”împreună cu partenerii de la PSD, vom prezenta un proiect corect, echitabil şi transparent, care va viza cu adevărat nevoile oamenilor şi nu nevoia de a obţine voturile lor”.

Sebastian Burduja: ”Vorbim de o sumă acordată pe gospodărie, nu pe votant, cum doreşte primarul Clotilde Armand

”Vorbim de o sumă acordată pe gospodărie, nu pe votant, cum doreşte primarul Clotilde Armand, de termene mult mai scurte, astfel că până la 30 aprilie anul viitor trebuie plătite aceste sume către cetăţeni, nu până la alegerile locale, cum dorea primarul să lungească lucrurile, pentru a capitaliza electoral acest proiect.  Noi susţinem că într-o perioadă complicată, oamenii politici, care sunt lideri politici trebuie să se concentreze pe nevoile oamenilor şi nu pe alegerile următoare.

Doamna Armand, prinsă în corzile incompatibilităţii de către ANI, de către Prefectura Bucureşti, cu sesizări la Parchet pe speţe flagrante în care şi-a plătit singură bani din proiecte europene şi înţelegem pe surse că şi i-a plătit în avans, iar lucrul acesta trebuie verificat. De asemenea, tot pe surse se aspune că deja a încercat să îi dea înapoi, să îşi acopere urmele. Acest subiect nu poate dispărea pentru că încearcă să îi mituiască pe cetăţenii Sectorului 1 cu 1.000 de lei”, a mai spus Sebastuan Burduja.

Reacția lui Clotilde Armand a venit imediat

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a recționat la scurt timp pe pagina sa de Facebook. ”După doi ani de frământări useliste iată că de astăzi nu se mai ascund: PNL și PSD Sector 1 au apărut de braț împreună într-o conferință de presă să ne anunțe că nu vor vota proiectul pentru tichete fiindcă primărița este rea, mită electorală etc. Veșnica povestire”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase