Serviciile premium, disponibile acum în Mamaia Nord. Ce beneficii oferă ansamblul Nordis Mamaia 5*****

Serviciile premium, disponibile acum în Mamaia Nord. Ce beneficii oferă ansamblul Nordis Mamaia 5*****
Imagini din ansamblul Nordis Mamaia 5***** / Sursa: Arhiva dezvoltator
Publicat: 13/10/2021, 15:12
Actualizat: 13/10/2021, 16:24

Mamaia rămâne stațiunea care atrage cei mai mulți turiști în fiecare an. Când vine vorba însă de condițiile oferite turiștilor, acest capitol lasă de dorit. Nu de puține ori, oamenii s-au lovit de situația inconfortabilă în care oferta cazării prezenta anumite facilități, iar realitatea era cu totul diferită și nu în avantajul lor.

Situația rămâne aceeași și în Mamaia Nord, unde prețurile sunt mai piperate, dar oferta nu se ridică la așteptările turiștilor.

Cel mai mare SPA din judeţul Constanţa

În ultimul an, cerința de SPA și piscină în incinta resorturilor din Mamaia Nord a fost tot mai ridicată. Cu toate acestea, foarte puține hoteluri dispun de aceste avantaje pentru oaspeți. Conform unui studiu recent realizat de Reveal Marketing, jumătate dintre români își doresc să se bucure de o zonă de piscină și SPA atunci când sunt în vacanță.

Nordis Mamaia 5*****, a cărui zonă hotelieră va fi deschisă la jumătatea anului viitor, este gândit să depășească până și cele mai înalte așteptări ale turiștilor. Aici se va găsi și cel mai mare SPA din judeţul Constanţa, de 3.200 metri pătraţi, conceput și proiectat în Italia de o echipă de profesioniști care s-a ocupat de proiectele celor mai grandioase hoteluri ale lumii. Toate materialele folosite la realizarea zonei de piscină și SPA au fost făcute la comandă.

De asemenea, finisajele din camere se bucură de aceeași calitate premium. Partea de ceramică și mobilierul sunt fabricate în Italia, mocheta este adusă din Franța, singurele produse în România fiind lavoarele din băi.

Intimitatea și relaxarea rămân principalele motive pentru care turiștii pleacă în vacanță. În acest sens, toți pereții sunt izolați fonic cu vată bazaltică, pentru a reduce cât mai mult transmiterea sunetului dintr-o cameră în alta.

Viteză de 10GB/secundă la internet

Fiind o eră a tehnologiei și a vitezei, cerința de a avea un internet de mare viteză, chiar și în vacanță, este tot mai crescută. Cu atât mai mult cu cât, în vremurile în care trăim, conceptul ”work from home” este tot mai prezent în viețile tuturor. Pentru a preîntâmpina această nevoie, Nordis Mamaia 5***** va dispune de cel mai rapid internet, de 10GB/secundă, devenind singurul hotel din Europa care are o astfel de infrastructură. În acest fel, iubitorilor de tech le este promisă o experiență plăcută, fără întreruperi, iar cei care vor să împartă bucuria vacanței cu prietenii și familia pe rețelele sociale, vor putea posta fotografii din vacanță instant, la o calitate superioară.

Sensibilitatea la lumină a devenit tot mai prezentă în rândul oamenilor odată cu debutul pandemiei. Perioadele de carantinare ne-au făcut să înlocuim lumina naturală cu lumina artificială oferită de ecrane, în fața cărora am pierdut ore neîntrerupte lucrând remote. O lumină prea puternică după o zi de plajă sau o zi normală nu este cel mai dorit lucru. Tocmai de aceea, Nordis Mamaia va avea în fiecare cameră un sistem smart home cu ajutorul căruia oaspeții își vor putea personaliza intensitatea luminii, își vor putea dima benzile LED și vor putea păstra lumina aprinsă doar în anumite zone din cameră.

Experiența smart home mai vine și cu opțiunea de a controla atât aerul condiționat, cât și încălzirea în pardoseală printr-un termostat. Iar pentru un confort sporit, turiștii și rezidenții pot avea camera încălzită sau răcită după bunul plac printr-o simplă cerință la recepție. Cu 30 de minute înainte de a ajunge în cameră, oaspeții vor putea face o astfel de comandă, iar situațiile neplăcute când este prea cald vara sau prea rece pe timp de iarnă vor fi evitate.

Toate aceste elemente formează împreună ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5*****, conceput astfel încât să aducă o abordare proaspătă, exclusivistă, în rândul serviciilor și facilităților de 5 stele de pe malul mării.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
O turistă a murit în timp ce își făcea un selfie lângă lacul din craterul...