VIDEO | Tânăr din Olt, cercetat pentru distrugere după ce a rupt mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc şi a spart geamul unei maşini

Publicat: 25/03/2023, 22:24
Actualizat: 26/03/2023, 20:24

Un tânăr de 23 de ani este cercetat pentru distrugere de către poliţiştii din Olt, fiind acuzat că a rupt mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc din Balș şi a spart geamul unei maşini, în același oraș.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt au transmis, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, că – în urma unor imagini apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Balş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc din oraşul Balş.

Apoi, după câteva ore, oamenii legii au fost sesizaţi de o tânără, în vârstă de 25 de ani, tot din oraşul Balş, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi distrus geamul autoturismului.

„În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Balş au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit faptul că, în seara zilei de 23 martie, în jurul orei 21:40, tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, ar fi distrus mai mulţi stâlpişori de iluminat dintr-un parc, iar la scurt timp ar fi distrus şi geamul unui autoturism ce se afla parcat pe aceeaşi stradă”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase