Telenovelă în toată regula la Iași. Doi frați care se iubeau au fost prinși în fapt de nevasta bărbatului. Au fost trimiși în judecată pentru incest

Telenovelă în toată regula la Iași. Doi frați care se iubeau au fost prinși în fapt de nevasta bărbatului. Au fost trimiși în judecată pentru incest
Foto: Pixabay, caracter ilustrativ
Publicat: 10/06/2022, 09:45
Actualizat: 10/06/2022, 09:49

Caz șocant la Iași, unde un bărbat și o femeie, frați, au fost trimiși în judecată pentru incest. Costică R. și Elena R. sunt acuzați că erau amanți, iar scandalul a pornit după ce nevasta lui Costică i-a prins în fapt pe cei doi frați.

Bărbatul din Iași este acuzat că se iubea cu sora lui, pe care ar fi făcut-o amantă.

Ca atare, procurorii au instrumentat cazul șocant, iar cei doi frați au fost trimiși în judecată pentru acuzația de incest.

Elena R. (46 de ani) și Costică R. (48 de ani) au intrat în colimatorul anchetatorilor încă di anul 2019.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 26 august 2019, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpaţii C.B.R. şi E.R. (frate şi soră) au întreținut un raport sexual normal, consimţit, la domiciliul lui C.B.R. din comuna Probota. Cei doi au fost surprinşi în timpul raportului sexual de către soţia inculpatului şi, ulterior, de către concubinul inculpatei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

„Pe parcursul cercetărilor, inculpaţii au recunoscut comiterea faptei”

Povestea este cu atât mai dramatică cu cât scandalul a izbucnit la scurt timp după ce Costică Benone Răileanu și Elena Răileanu au fost prinși în fapt de nevasta ieșeanului, dar și de concubinul femeii, potrivit BZI.

„Pe parcursul cercetărilor, inculpaţii au recunoscut comiterea faptei, punând comportamentul lor pe seama consumului în exces de băuturi alcoolice. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Dragoș Bordianu.