Tragedie lângă București: Un copil de 4 ani aflat pe trotinetă a fost lovit de o mașină. A murit în ambulanță, în drum spre spital

Publicat: 24/06/2022, 13:29
Actualizat: 24/06/2022, 13:40

Tragedie în localitatea Buftea, de lângă București. Un copil de 4 ani aflat pe trotinetă a fost lovit de o mașină. Micuțul a murit în ambulanță, în drum spre spital. Imediat după accident, șoferul a fugit de la fața locului, de frica rudelor minorului.

Accidentul a avut loc joi seara. Șoferul a fugit din mașină imediat după impact și a mers direct la Poliția. I-a fost frică de faptul că rudele copilului îl vor linșa.

„Polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări”, a transmis IPJ Buftea.

Echipajul medical sosit la fața locului a încercat să îl resusciteze, în zadar, însă.

Copilul a murit în drum spre Spitalul „Grigore Alexandrescu”, din București.

Șoferul nu consumase alcool

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Ilfov au deschis un dosar penal și urmează să stabilească modul în care s-a întâmplat accidentul.

Citește și:

VIDEO | Accident grav în Galați: Un adolescent aflat pe bicicletă a fost lovit în plin de un TIR

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult