FOTO-VIDEO | Turist accidentat în Cheile Bicazului, după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el

Publicat: 10/08/2022, 20:19
Actualizat: 10/08/2022, 22:08

Un bărbat din județul Iași, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit miercuri după-amiază, în Cheile Bicazului, după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste el.

În urma cercetărilor, s-a aflat că victima era cu soția și cei doi copii în zona turistică Bicaz-Chei, când a fost lovită de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos. Cei patru turiști sunt din comuna ieșeană Valea Lupului.

Bărbatul se află în stare gravă, el suferind traumatisme la nivelul capului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. El a primit îngrijiri de la echipajele medicale sosite la faţa locului și apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ.

Ulterior, a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a transferat la o clinică de specialitate din Iaşi. Zona în care a aterizat aparatul de zbor a fost asigurată de un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ.

Traficul în zonă s-a desfășurat în condiții normale.

FOTO & VIDEO – ISU Neamț

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult