VIDEO | Un adolescent român a fost aruncat în fața trenului, în Italia. Cine sunt agresorii și care a fost motivul

Publicat: 27/01/2023, 17:59
Actualizat: 27/01/2023, 19:37

Un adolescent român în vârstă de 14 ani, stabilit cu familia în Italia, a fost aruncat în fața unui tren în mișcare de doi adolescenți, de 14 și 15 ani, în gara din Seregno, la câțiva kilometri nord de Milano. Disputa a avut la bază o poveste amoroasă.

Agresorii l-au bătut și apoi l-au împins în fața trenului care intra în gară, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Unul dintre băieți era nervos pe român pentru că îi trimisese mai multe mesaje fostei sale iubite. De altfel, mama victimei a declarat că fiul său primea deja mesaje de amenințare, de câteva zile, potrivit Informazione.it.

„Fiul meu de 14 ani aproape și-a pierdut viața pentru o fată. Am crezut că mor, când mi-au spus că a fost împins în fața unui tren în mișcare. Parcă trăiesc un coșmar…”, a declarat femeia pentru sursa citată.

Aruncat în fața trenului, copilul s-a izbit de un vagon, apoi a căzut în spațiul dintre roți și peron. A suferit mai multe răni, inclusiv la cap, iar medicii l-au preluat în stare de șoc și plin de sânge.

A fost transportat la spitalul San Gerardo din Monza, acolo unde – pentru câteva ore – a avut pierderi de memorie și nu-și mai amintea nimic. Medicii estimează că va rămâne internat timp de aproape două luni, dar viața nu îi este pusă în pericol.

Adolescenții care au comis fapta sunt acuzați acum de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie și au ajuns într-un centru de detenție.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase