VIDEO Un polițist a fost agresat în trafic de un grup de scandalagii în timp ce se afla în mașina personală împreună cu familia sa

Publicat: 27/06/2022, 19:00
Actualizat: 27/06/2022, 19:25
Un polițist aflat în tipul liber a avut parte de o experiență neplăcută în timp ce se afla în mașină, în trafic împreuna cu soția și cu copilul. Doi bărbați puși pe scandal au coborât dintr-un BMW cu bâte și au început să lovească mașina polițistului.

„În plin centrul orașului Dr. Tr. Severin, colegul nostru se afla în timpul liber cu soția și copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi.

Sub pretextul motivului că a circulat prea „încet” au început să lovească cu pumnii și cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate”.

Cei doi agresori sunt cunoscuți ai Poliției și gestul lor vine pentru a-l intimida pe omul legii și pentru a-i arăta acestuia „cine face legea în oraș”.

„Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii și îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care își desfășoară activitatea la structura de ordine publică și au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida și pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei”.

Conducerea IPJ Mehedinți nu a oferit nicio reacție până în acest moment, potrivit Sindicatului Europol.

„Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinți este fără reacție, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecție pentru coleg. Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecințele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliție, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalități politice autohtone”, se arată într-o postare făcută pe Facebook de Sindicatul Europol.