Viața Iuliei, femeia care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara alături de copiii săi, se împărțea între doi bărbați. Anchetatorii cred că ar putea afla motivul din spatele tragediei, după audierea lor

Viața Iuliei, femeia care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara alături de copiii săi, se împărțea între doi bărbați. Anchetatorii cred că ar putea afla motivul din spatele tragediei, după audierea lor
Iulia, alături de cei doi copii ai săi / FOTO - Facebook
Publicat: 07/05/2022, 18:04
Actualizat: 07/05/2022, 18:18

Viața Iuliei, femeia de 32 de ani care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara alături de cei doi copii ai săi, se împărțea între doi bărbați, fostul soț (Alex) și fostul iubit (Marcel). Cei doi urmează să fie audiați în ancheta în care apar și mai multe informații care susțin ipoteza premeditării sinuciderii. Surse din rândul anchetei cred că, în urma audierii celor doi bărbați, ar putea afla motivul din spatele tragediei.

Există martori care au declarat deja în fața oamenilor legii că Iulia a fost văzut în urmă cu câteva zile inspectând blocul de pe care s-a aruncat, relatează Antena 3.

Anchetatorii trebuie să stabilească ce a îndemnat-o pe femeie să recurgă la gestul fatal. Astfel, au fost deschise două dosare, unul de omor în cazul celor doi copii și altul de ucidere din culpă în cazul mamei.

Apropiații susțin că Iulia nu ar fi suferit de depresie, chiar dacă în urmă cu 10 ani a fi suferit enorm din cauza morții tatălui ei, însă ea ar fi fost amenințată acum de fostul iubit. Relația celor doi ar fi început în urmă cu trei ani, acesta fiind și motivul divorțului între ea și fostul soț.

Între timp, fostul iubit ar fi început să o hărțuiască pe Iulia și, chiar în dimineața tragediei, cei doi s-ar fi certat.

Iulia și copii săi au fost înmormântați într-un cimitir din Timișoara, toți trei fiind în același sicriu. Marcel a mers la priveghi, mai ales că – potrivit unui prieten al Iulianei – băiețelul ar fi fost chiar al lui.

„Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult