VIDEO | Alertă cu bombă la o nuntă din Drobeta-Turnu Severin. Cei 250 de invitați au fost evacuați din restaurant de luptătorii antitero

Publicat: 07/10/2022, 18:20

A fost alertă cu bombă într-un restaurant din Drobeta-Turnu Severin. Un individ a sunat la 112 și a anunțat că o persoană ar fi plasat o bombă în incinta localului.  În acel moment, în sala de evenimente se aflau aproximativ 250 de persoane care participau la o nuntă.  Mirii și  invitații au fost evacuați până când Brigada Antitero a cercetat întregul spațiu.

Incidentul a avut loc într-un restaurant din Drobeta-Turnu Severin unde avea loc un eveniment la care participau aproximativ 250 de persoane. În timp ce oamenii petreceau, s-au trezit cu pompierii și luptătorii de la Brigada Antitero peste ei. Cu toții au fost evacuați în urma unei alerte cu bombă.

 „Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un altul ar fi amplasat o bombă în baia sau în spatele instrumentelor muzicale din interiorul sălii de evenimente a unui restaurant din municipiul Drobeta-Turnu Severin. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin, împreună cu jandarmi ai I.J.J Mehedinți, pompieri din cadrul I.S.U. Mehedinți și Brigada Antitero, care au procedat la evacuarea persoanelor care se aflau în incinta localului și asigurarea perimetrului”, se arată într-un comunicat la Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți.

Polițiștii și pompierii au căutat bomba în toate încăperile imobilului

Polițiștii și pompierii au căutat bomba în toate încăperile imobilului, în parcarea interioară, dar și în autoturismele din zona restaurantului, dar nu au identificat vreun  colet suspect care să confirme sesizarea. Polițiștii au declanșat cercetările în acest caz  pentru identificarea apelantului și luarea măsurilor legale.

Cel care a reclamat incidentul riscă amendă, muncă în folosul comunității și chiar închisoare până la 2 ani, pentru farsa făcută la112.

Georgiana Stănescu
Georgiana Stănescu este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova. În perioada 2005-2008 a fost corespondent Prima TV în judetele Dolj și Olt, iar din anul 2008 a fost corespondent al postului Realitatea TV. În anul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase