VIDEO | Bătaie între două eleve din Buzău. Imagini șocante cu fetele, care sunt încurajate de colegi

Publicat: 19/05/2022, 16:41
Actualizat: 19/05/2022, 16:42

Imagini șocante au fost surprinse zilele trecute la Buzău, unde două eleve de clasa a VII-a au fost filmate în timp ce se băteau. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac verificări.

Două fete, care ar fi eleve în clasa a VII-a la școala nr. 11 din Buzău, au fost filmate în timp ce se băteau pe stradă. Șocant este și faptul că din imagini se poate observa cum fetele se bat sub privirile a zeci de colegi care le filmează, dar le și încurajează se se agreseze.

Practic, fetele se trag de păr, se lovesc cu pumnii și cu picioarele, și cu greu intervin câțiva băieți să le despartă.

Bătaia ar fi avut loc în apropiere de școala la care cele două fete învață, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția imaginilor pe rețelele de socializare, și au demarat cercetările pentru identificarea protagoniștilor și pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Incidente grave în școlile românești

Violenețele între elevi sunt foarte dese în școlile românești.

Un incident grav a avut loc în septembrie anul trecut, când doi elevi și-au bătut colegul într-o clasă din Liceul “Atanasie Marinescu” din Lipova, județul Arad. Tinerii, împreună cu cel care a filmat și i-a încurajat să dea ”ca la box” au fost reținuți de polițiști.

Cei trei elevi au vârste cuprinse între 13 și 15 ani și  au bătut un copil de 14 ani, provocându-i leziuni la cap, abdomen și picioare.