VIDEO EXCLUSIV | Momente de groază în avionul WizzAir cu români care a aterizat forțat la Ankara: „I will kill you!”

Publicat: 03/02/2022, 10:49
Actualizat: 03/02/2022, 22:24

Un pasager aflat în cursa Wizz Air care a aterizat forțat, miercuri seară, la Ankara a povestit pentru Gândul clipele de coșmar din avion.

„Erau doi cetățeni pakistanezi care spuneau « I will kill you!». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măstile de oxigen.

Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul.

Din imaginile trimise de pasager se poate observa că la bordul avionului au urcat polițiștii din Turcia, iar unul dintre pasagerii scandalagii a fost încătușat.

Avionul companiei WizzAir a fost nevoit să aterizeze de urgență la Ankara, miercuri seară. Aeronava, care se deplasa pe ruta București – Dubai, a făcut o escală neplanificată. Inițial s-a spus că mai mulți pasageri au fumat la bordul aeronavei.

Aeronava a plecat spre Dubai după aproape două ore

Pasagerii au ajuns în cele din urmă în Dubai cu o întârziere de aproape două ore.

Din cauza comportamentului neadecvat, pasagerii care au făcut scandal au fost debarcați din avion și au rămas în capitala Turciei. După o oră și jumătate petrecută în Ankara, aeronava WizzAir a fost realimentată și a decolat cu destinația Dubai.

Wizz Air: „Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției”

„Zborul Wizz Air W6 3265 de la București la Dubai, din 2 februarie, a fost deviat către Ankara după ce s-a raportat că doi pasageri au devenit indisciplinați și au avut un comportament abuziv. Echipajul nostru de cabină a gestionat situația așa cum este instruit să o facă.

Comandantul a luat decizia să devieze zborul către Ankara și a solicitat intervenția poliției. Aeronava a aterizat fără incidente, iar la aterizare pasagerii în cauză au fost predați autorităților. Zborul a fost reluat și a aterizat în Dubai la ora locală 23:46.

Siguranța este prioritatea noastră principală, iar compania aeriană are toleranță zero în ceea ce privește comportamentul abuziv față de pasagerii și personalul său”, au precizat reprezentanții companiei.