VIDEO EXCLUSIV | Motivul uluitor pentru care Nicușor Dan a blocat proiectul de la Podul Ciurel. Alex Pânișoară, urbanist: „El consideră că este mai în măsură ca specialiștii care au lucrat la pasaj”

Publicat: 30/01/2023, 21:00

Alexandru Pânișoară, președinte al Asociației pentru Dreptul Urbanismului, a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, că Nicușor Dan a considerat că a fost mai „în măsură” ca specialiștii atunci când a blocat continuarea drumului expres de la Podul Ciurel spre Autostrada București – Pitești.

Alexandru Pânișoară a explicat care au fost motivele pentru care Nicușor Dan a blocat continuarea proiectului de la Podul Ciurel.

„Știm foarte bine, Pasajul Ciurel, un proiect în care s-au băgat o grămadă de bani, la care să vină Nicușor Dan să spună: „Stop, eu nu mai vreau să fac de aici”. Acum noi ne întrebăm: ce facem?

Din același considerent pentru care a și luptat împotriva acestui pod, consideră că pasajul va aduce mai mult trafic în București, deși acel pasaj, tocmai cu asta vine, cu niște studii și cu niște fundamentări clare. El consideră că este mai în măsură ca specialiștii care au lucrat la asemenea documentații. Și iată, avem un pod care a costat o grămadă de bani și care traversează o linie de tramvai”, a declarat Alexandru Pânișoară în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

La rândul său, Marius Pavel, consilier general al Municipiului București, a declarat că Primăria Capitalei poate continua drumul expres de la Podul Ciurel către A 1.

„Primăria Sectorului 6, de-a lungul timpului a eliberat niște autorizații de construire pentru câteva blocuri”

„Traseul s-a modificat în 2018, datorită faptului că Primăria Sectorului 6 de-a lungul timpului a eliberat niște autorizații de construire pentru câteva blocuri. S-a modificat acel traseu în sensul în care Primăria Municipiului București să fie cât mai puțin afectată”, a declarat Marius Pavel în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase