VIDEO EXCLUSIV | O familie din Cluj a deschis “Târg de Crăciun” în curtea casei! A împodobit casa IREAL de frumos!

Publicat: 08/12/2022, 10:47

O familie din Cluj îi surprinde pe trecători și pe vecini printr-o idee originală, marcând spectaculos luna sărbătorilor de iarnă. Andreea și Vlad Apetrei au deschis un ”Târg de Crăciun” chiar în curtea casei, iar decorul este unul de poveste.

Fiind un pasionat organizator de evenimente, Vlad Apetrei a gândit totul până în cele mai mici amănunte, iar locuința familiei s-a transformat într-o locație care atrage ca un magnet.

Târgurile de Crăciun sunt, în această perioadă a anului, locul unde copiii și adulții se simt cel mai aproape de Moș Crăciun, numai că familia din Cluj a dorit și a reușit să transpună în realitate dorința de a-l primi pe Moș chiar în curtea casei.

Cei care au vizitat deja acest ”Târg de Crăciun” al familiei Apetrei s-au declarat încântați de tot ceea ce au văzut, iar imaginile – prezentate în exclusivitate de Gândul – confirmă întru totul spusele acestora.

Andreea și Vlad Apetrei din Cluj au deschis un ”Târg de Crăciun” chiar în curtea casei, iar decorul este unul de poveste.

Peste 400 m de instalație luminoasă

”Târgul de Crăciun” din curtea familiei Apetrei ”strălucește” la propriu. Peste 400 de metri de instalație luminoasă răsfață privirile, fiind vorba despre nu mai puțin de 28.000 de leduri.

În curte sunt ”plantate” 8 decorațiuni gonflabile – iar caleașca trasă de reni a lui Moș Crăciun nu putea să lipsească, firește -, iar punctul de atracție este un om de zăpadă, gonflabil, care are o înălțime de 6 metri și ”supraveghează”, zâmbitor, ineditul ”Târg de Crăciun”.

Vila familiei este luminată feeric, iar în balconul de la primul etaj al casei îi salută pe privitori și vizitatori chiar Moș Crăciun.

Andrea și Vlad Apetrei și-au invitat deja vecinii să intre în lumea de basm pe care au reușit să o aducă la realitate și în această seară, potrivit informațiilor obținute de Gândul, în bucătăria familiei, pe lângă alte bunătăți, se va face și turtă dulce. Nu va lipsi, bineînțeles, vinul fiert, iar atmosfera va fi – cum altfel, într-un astfel de decor? – de sărbătoare.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase