VIDEO | Horoscop duminică, 5 februarie 2023. Unii nativi trec printr-o perioadă de tensiuni și dezechilibre

Publicat: 05/02/2023, 06:00
Actualizat: 05/02/2023, 12:06

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 5 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Echilibrarea intereselor, a dorințelor, a timpului alocat într-o relație de iubire, de prietenie sau chiar una socio-profesională se află în vizorul Lunii Pline din Leu de astăzi care va scoate la suprafață orice posibile nemulțumiri ar putea exista în acest sector. Dacă satisfacția financiară pe care o ai vis-à-vis de un anumit proiect este neadecvată, vei căuta să schimbi acest lucru.

Taur

A echilibra obiectivele și ambițiile socio -profesionale cu nevoile emoționale personale sau ale propriei familii este cerința de bază a Lunii Pline din Leu de astăzi. Dacă unul dintre aceste două domenii se află în dezechilibru din cauza faptului că l-ai prioritizat pe celălalt, vei avea șansa să revizuiești situația. Amplificarea conexiunii cu propriul suflet te va ajuta să-ți redescoperi echilibrul.

Gemeni

Luna Plină din Leu de astăzi va scoate la suprafață orice diferență de idei, mentalități, viziuni sau sisteme de credințe dintre tine și o altă persoană îndemnându-te să fii cât mai sincer și mai corect în modul de exprimare. Pe de altă parte dacă simți că ești neîndreptățit în vreun fel, vei dori să iei atitudine pentru a-ți face dreptate. O emoție mai profundă poate să iasă la suprafață și va trebui să lucrezi cu ea.

Rac

Dacă angajamentul tău față de o anumită relație sentimentală sau financiară nu este unul reciproc sau nu este recompensat așa cum ți-ai dori, Luna Plină din Leu de astăzi te determină să te mobilizezi în a lua atitudine în următoarea perioadă. Cât de concrete și realizabile sunt proiectele avute la comun cu cineva va fi chestiunea asupra căreia va trebui să reflectezi cu atenție.

Leu

Luna Plină din propriul tău semn de astăzi are un impact puternic asupra ta scoțând la suprafață orice tensiuni sau dezechilibre ar putea exista într-un parteneriat pe plan profesional sau sentimental unde nu simți că ceea ce primești este în echilibru cu ceea ce oferi. O anumită relație poate deveni o adevărată oglindă pentru tine, arătându-ți lucruri pe care poate îți este greu să le accepți însă cu cât ești mai sincer cu tine și cu celălalt, cu atât vei traversa mai ușor următoarea perioadă.

Fecioara

Unele chestiuni care vizează munca sau sănătatea se vor afla în vizorul Lunii Pline din Leu de astăzi care te îndeamnă să te asiguri că păstrezi un echilibru între timpul alocat sarcinilor cotidiene și timpul pentru propriul tău suflet, emoții, spiritualitate. În privința muncii pot exista oameni care nu rezonează cu stilul tău și cu care vei avea ocazia să te confrunți în următoarea perioadă.

Balanța

Care sunt prieteniile, aspirațiile sau proiectele de viitor personale sau profesionale în care merită să investești în continuare? Cât de satisfactoare sau profitabile sunt? Acestea sunt chestiunile de bază la care Luna Plină din Leu de astăzi te îndeamnă să reflectezi în următoarea perioadă. Dacă unele dintre ele se dovedesc a nu fi ceea ce ai nevoie, ești îndemnat să regândești situația, oricât de inconfortabil ar putea să pară totul.

Scorpion

Realitatea unei anumite situații emoționale, familiale sau profesionale care nu te satisface în anumite privințe devine punctul cheie al Lunii Pline din Leu de astăzi care va evidenția acest lucru destul de evident în următoarea perioadă. Dacă te-ai simțit contrans, limitat sau condiționat de un anumit rol, de o responsabilitate anume sau de neputință de a acționa așa cum îți dorești, ai șansa să schimbi situația. Fii flexibil în modul în care interacționezi pentru a sesiza oportunitățile.

Săgetător

Mentalitatea sau filozofia de viață după care te ghidezi, sistemul tău de credințe, încrederea că primești educația sau ghidarea potrivită pot fi pusă la îndoială în următoarea perioda grație Lunii Pline din Leu de astăzi care cere de la tine să te realiniezi într-un mod mult mai autentic cu tine. Unele situații sau conversații te pot lua pe nepregătite îndemnându-te să rămâi mereu deschis la noi perspective.

Capricorn

Chestiuni care vizează fidelitatea, angajamentul dar și păstrarea unui echilibru financiar între venituri și cheltuieli reprezintă chestiuni sensibile pe care Luna Plină din Leu de astăzi le scoate la suprafață mai ales dacă există tensiuni în aceste domenii. Dacă nevoia de conexiune sau intimitate cu celălalt nu-ți ești satisfăcută sau simți că ceea ce este important pentru tine nu este tratat în același mod de partenerul tău, vei fi tentat să schimbi lucrurile în următoarea perioadă.

Vărsător

Cu Lună plină în Leu de astăzi din sectorul parteneriatelor, ceva sau cineva va cere mai multă atenție, implicare sau afecțiune din partea ta iar orice gen de interacțiune care nu împlinește aceste condiții poate deveni un posibil factor de tensiune în următoarea perioadă. Te poți simți ușor destabilizat însă abilitatea de a vorbi deschis despre unele lucruri va ajuta mult la depășirea situației.

Pești

Chestiuni care vizează munca, colectivul de muncă, eficiența sau randamentul de care dai dovadă, echilibrul tău psihic și emoțional sunt în vizorul Lunii Pline din Leu de astăzi. Ceva sau cineva te poate scoate din zona de confort în următoarea perioadă îndemnându-te să preiei controlul vieții tale într-un mod mai ferm și mai practic, să te organizezi mai bine sau să-i organizezi pe cei din subordinea ta, să fii mai conștient atât de nevoile fizice cât și de cele spirituale pentru a fi în echilibru cu propria ființă.

Horoscop carieră 6-12 februarie 2023:

Horoscop general 6-12 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase