VIDEO | Horoscop general, săptămâna 12 – 18 iunie 2023. Luna Nouă din Gemeni de duminică influențează mai multe zodii

Publicat: 10/06/2023, 10:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 12 – 18 iunie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Păstrează-ți claritatea și discernământul!

Menținerea unei discipline mentale și fizice, constructivă, este cheia reușitei. În timp ce unele schimburi de idei sau informații pot fi utile, oferindu-ți șansa să-ți evidențiezi aptitudinile într-un anume fel, altele pot să genereze o anumită confuzie sau dezinformare. Evită luarea unor decizii importante în materie de negocieri, acorduri sau chestiuni relaționale. Luna Nouă din Gemeni de duminică te îndeamnă să dai curs unor cercetări sau studii atât timp cât ești sigur de calitatea informațiilor sau a persoanelor pe care mizezi. Nu permite incertitudinilor să fie mai mari decât visele tale.

Taur – Fii realist cu investițiile pe care vrei să le faci!

Un proiect în care ai investit până acum cu mult entuziasm sau dedicare ridică unele semne de întrebare în privința durabilității sale sau poate o relație de prietenie pe care mizai ia o întorsătură diferită. Deși te simți susținut de familie sau de cineva apropiat, poți fi ușor confuz în privința unor lucruri. Sectorul resurselor, al veniturilor zilnice, dar și al valorii de sine este gazda Lunii Noi din Gemeni de duminică care îți oferă instrumentele necesare pentru a îmbunătăți sau concretiza ceva anume atât timp cât ești sigur de obiectivele tale. Fii realist în privința resurselor de care dispui sau care ți se oferă.

Gemeni – Fii clar în privința direcției în care vrei să mergi!

A gestiona înțelept o situație anume care vine cu unele sarcini sau responsabilități la pachet va fi extrem de important. Sfaturile sau încurajarea cuiva te pot mobiliza ajutându-te să vezi binele într-o situație, însă nu va înlătura complet unele incertitudini. Vitalitatea ta nu va fi la cote maxime, deci asigură-te că folosești corect resursele de energie de care dispui. Luna Nouă din semnul tău de duminică poate reprezenta un nou început, o nouă cale de dezvoltare, o modificare a unei direcții socio-profesionale, însă va trebui să fii sigur că obiectivele tale sunt potrivite și realizabile.

Rac – Conștientizarea unor sensibilități!

Poți fi mult mai privat cu unele cercetări pe care le faci sau rezervat în modul în care îți manifești sentimentele, punând sinceritatea cuiva la îndoială. Pe plan financiar, deși există unele lucruri tentante de care ai vrea să profiți, ceva anume te îndeamnă să păstrezi măsura. Pe de altă parte, dacă ești foarte restrictiv cu tine în mod normal, a-ți da voie să te răsfeți un pic poate amplifica sentimentul propriei valori. Luna Nouă din Gemeni de duminică te provoca să te uiți mai adânc în interior, amplificând unele sensibilități, însă poate un pic de introspecție va putea să clarifice lucrurile.

Leu – Investește în proiectele potrivite!

Ai șansa să ieși în evidență prin modul în care îți manifești personalitatea și să atragi în viața ta persoane care împărtășesc aceleași interese sau viziuni cu tine, fapt care te încântă. Activitățile de grup sau participarea la evenimente mondene este favorizată. Luna Nouă din Gemeni de duminică din sectorul proiectelor de viitor și al prieteniilor te îndeamnă ca, în ciuda tendinței de a idealiza ceva sau pe cineva, să fii realist și precaut cu relațiile sau proiectele în care alegi să investești resurse emoționale sau financiare. Asigură-te că o relație de prietenie este cu adevărat potrivită ție.

Fecioară – Descoperă varianta potrivită de interacțiune!

Interacțiunea într-un parteneriat, sentimental sau profesional poate să genereze unele tensiuni mai ales dacă este nevoie să colaborați. Pe plan relațional tinzi să te îndoiești de sentimentele celuilalt și este posibil să fie nevoie de unele ajustări în relație sau conversații, astfel încât să vă puteți înțelege mai bine. Luna Nouă din Gemeni de duminică are ca scop să-ți amplifice vizibilitatea și influența pe plan socio-profesional, însă acest lucru va fi posibil în măsura în care vei reuși să găsești varianta potrivită de a interacțiuna cu celălalt. Cineva te susține într-un mod mai puțin vizibil!

Balanță – Găsește varianta potrivită între ce-ți place și ce trebuie!

A împărtăși din hobby-urile sau interesele tale în cadrul unui grup sau cu un prieten cu care te înțelegi foarte bine te binedispune. Dorința de a investi mai mult timp în ceea ce te face să te simți liber sau creativ poate să fie împiedicată de unele sarcini profesionale sau de o lipsă de vitalitate care se poate resimți. Luna Nouă din Gemeni de duminică te susține în a-ți seta intențiile în direcția dobândirii libertății sau dezvoltării pe care ți-o dorești, însă va trebui să te asiguri că depui un efort sustenabil ca timp și resurse investite pentru a acoperi atât ceea ce-ți place cât și activitățile care trebuie făcute.

Scorpion – Fii clar în privința lucrurilor la care vrei să renunți!

Interacțiunea cu cineva pe plan profesional sau într-un context de natură socială te poate avantaja săptămâna aceasta atât timp cât reușești să-ți pui în valoare talentul sau abilitățile într-un mod potrivit. Totuși, dacă cineva nu crede în tine sau nu te vede așa cum ți-ai dori, poți fi dezamăgit. Sectorul afacerilor, al intimității dar și al transformărilor este gazda Lunii Noi în Gemeni de duminică, care te va susține în a te elibera de ceea ce consideri că nu-ți mai folosește cu condiția să știi exact care sunt acele lucruri. Discuțiile de natură speculativă sau intimă trebuie tratate cu atenție.

Săgetător – Descoperă „ingredientele” unei relații potrivite!

Dacă interacțiunea cu celălalt nu-ți împlinește unele cerințe sau nevoi interioare, vei căuta să schimbi unele lucruri, astfel încât să te simți mai împăcat cu mediul sau cu oamenii din jurul tău. Partea bună este că ai șansa să dai peste oameni pregătiți cu adevărat să te asculte, fapt care te încurajează. Sectorul parteneriatelor tale găzduiește Luna Nouă din Gemeni de duminică care te îndeamnă să cauți să descoperi care sunt ingredientele necesare pentru o avea o relație de calitate, pe care să o simți că rezonează cu tine, indiferent că vorbim de planul personal sau profesional.

Capricorn – Prioritizează-ți activitățile și nu complica lucrurile!

A reuși să-ți duci sarcinile la capăt, săptămâna aceasta, fără să te stresezi prea mult în privința lor, poate se reprezinte cheia succesului. Poți fi atât de setat pe eficiență și randament, în ceea ce faci, încât să devii tensionat și nervos, dacă nu ies toate așa cum ți-ai dori. Saturn, guvernatorul tău intră în mers retrograd deci modul cum gândești și comunici urmează să fie revizuit. Luna Nouă din Gemeni de duminică te îndeamnă să te organizezi cât mai bine pe partea de sănătate, muncă și rutină zilnică însă riscul de a-ți asuma mai multe decât este cazul poate să fie provocarea principală.

Vărsător – Tu decizi dacă un lucru este „posibil” sau „imposibil”!

Planurile pe care le faci cu persoana iubită, cu propriii copii sau pe marginea unui proiect de natură creativă sau artistică pot să întâmpine unele probleme, fie dintr-o posibilă lipsă de resurse fie din faptul că ai unele dubii în privința propriei tale valori. Însă, nimic nu este imposibil dacă mentalitatea ta este flexibilă și axată pe găsirea soluțiilor. Luna Nouă din Gemeni de duminică din sectorul creativității și al romantismului te va susține în a investi mai mult în ceea ce iubești sau te împlinește atât timp cât ai încredere în talentul sau abilitățile tale, știind exact cât și unde trebuie investit.

Pești – Planul emoțional capătă amploare!

Atenția și focusul tău încep să fie din ce în ce mai interiorizate, îndreptate spre familie, cămin, emoțiile tale sau propriul suflet, însă pe măsură ce planul emoțional devine mai puternic, unele lucruri pot deveni neclare. Te ajută faptul că te străduiești să fii cât mai organizat și mai atent la detalii și la ceea ce ai de făcut. Saturn intră în retrogradare în semnul tău, deci vei începe să-ți reevaluezi comportamentul sau personalitatea. Timpul petrecut în solitudine poate ajuta. Luna Nouă din Gemeni de duminică te îndeamnă să acorzi mai multă atenție fundației emoționale a vieții tale pentru a dobândi mai multă pace și aliniere interioară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
Gabriela Firea l-a părăsit: Bea foarte mult și mă bătea
DJ Lalla, jefuită după ce a murit. Ce spune acum hoțul
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...