VIDEO | Horoscop luni, 6 februarie 2023. Taur: Ai vrea să vorbești mai deschis despre anumite lucruri

Publicat: 06/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 6 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Nu ai dispoziția necesară pentru prea multă interacțiune sau socializare, preferi mai degrabă să reflectezi asupra evenimentelor recente. Odată cu venirea serii, dacă ești nevoit să te ocupi cu organizarea sau rezolvarea unor chestiuni practice sau administrative, este important să nu te grăbești, atenția la detaliu poate salva situația.

Taur

Ești un pic mai serios astăzi, mai adâncit în propriile gânduri încercând să-ți schimbi starea sau emoțiile puternice resimțite cu o zi înainte. Ai vrea să vorbești mai deschis despre anumite lucruri însă ești un pic sceptic că ai putea să-ți păstrezi detașarea. Poți citi ceva care știi că te ajută în mod normal sau te poți sfătui cu cineva apropiat.

Gemeni

Este important să păstrezi o disciplină mentală pozitivă și optimistă chiar și atunci când unele lucruri îți pun răbdarea la încercare. Viteza de gândire sau de mișcare poate să fie ușor încetinită astăzi deci evită eforturile mari care necesită concentrare. Mai degrabă lasă-te ghidat de intuiție și păstrează-ți credința și direcția.

Rac

Ești foarte atent și chiar precaut cu unele investiții sau cheltuieli, nu ești dispus să investești decât strictul necesar pe anumite lucruri. Același lucru este valabil și în cazul unei relații cu cineva apropiat pe care vei tinde să-l ții la distanță. Dacă ai timp și dispoziția necesară, ascultă o muzică plăcută care știi că te detensionează de obicei.

Leu

Orice tentativă de cooperare sau colaborare indiferent de natura ei va cere reale eforturi din partea ambelor părți implicate dacă se dorește atingerea unui compromis. Poți fi foarte sensibil la critică sau la unele observații. Dacă te ocupi de unele calcule sau analize financiare, încerci să fii cât mai concentrat asupra lor chiar dacă sunt lucruri care îți distrag atenția.

Fecioara

Te poți simți ușor încărcat sau suprasolicitat de evenimentele din weekend așa că preferi să stai cât mai liniștit, observând lucrurile cu atenție. Unele griji continuă să-ți ocupe gândurile și dacă nu ești atent te poți lăsa ghidat de ele însă mizează cu încredere pe susținerea cuiva apropiat a cărei companie este liniștitoare și binevenită.

Balanța

Poate un proiect important pentru tine nu a funcționat așa cum ți-ai fi dorit, fapt care te poate întrista într-o oarecare măsură și te pune pe gânduri în privința a ceea ce vrei să faci pe viitor. Ce te susține este faptul că știi că ai procedat așa cum a fost mai bine și mai potrivit pentru binele tău.

Scorpion

Relația cu cineva din familie este destul de rece și chiar distantă, preferi să eviți orice fel de contact momentan. De fapt interacțiunea sau negocierea cu orice formă de autoritate este neindicată astăzi. Un pic de mișcare sau sport, o conversație cu cineva care știi că te binedispune mereu ar fi exact ceea ce ai nevoie.

Săgetător

Realizezi ca unele lucruri sau poate chiar relații în care ai investit până acum resurse semnificative nu sunt nici pe departe așa cum ți-ai dori să fie, fapt care cere de la tine să-ți schimbi optică în privința unor lucruri. Te poți hotărî să cumperi ceva care să-ți dea un sentiment de satisfacție interioară pentru a compensa starea pe care o ai.

Capricorn

Perspective financiare sau chestiuni care țin de fidelitate sau angajamentul într-un cuplu sunt privite din perspective diferite, fapt care menține tensiunea dintre tine și o persoană apropiată. Ce ar funcționa în cazul tău este posibilitatea de a discuta aceste diferențe de perspectivă într-un mod calm și înțelegător întrucât ar ajuta la clarificarea unor aspecte.

Vărsător

Interacțiunea în orice formă de parteneriat poate merge un pic mai greu decât în mod normal iar tensiunile din weekend încă pot fi resimțite și astăzi, amprentând cumva atitudinea pe care o afișezi cu mai multă seriozitate. Apelezi la un remediu mai vechi care știi că funcționează în astfel de cazuri, poate să fie un lucru sau o persoană care îți este alături la nevoie.

Pești

Relația cu cineva din mediul profesional poate să nu decurgă într-un mod facil, lucru pe care îl resimți ca pe o posibilă presiune sau în continuare îți faci griji în privința unor evenimente recent întâmplate. Ai mai multă grijă la propria sănătate astăzi și nu te suprasolicita. Dacă există vreo activitate de grup sau vreun curs la care îți place să participi, nu ezita, este mai mult decât binevenit.

Horoscop carieră 6-12 februarie 2023:

Horoscop general 6-12 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase