VIDEO | Horoscop sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Nativii care s-ar putea confrunta cu o situație de natură familială

Publicat: 28/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 28 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Prețuiești confortul, stabilitatea și nevoia de a avea la dispoziție resursele necesare pentru a-ți îndeplini poftele sau dorințele. Însă, ziua de astăzi nu va fi cea mai stabilă din cauza unor evenimente neașteptate care te vor scoate din rutina zilnică. Gestionează prudent planul financiar, dar încearcă să gândești în afara cutiei.

Taur

Astăzi ai toate șansele să-l surprinzi pe celălalt cu nonconformisul atitudinii tale, dar și cu modul direct în care poți respinge autoritatea cuiva, mai ales dacă o consideri neîndreptățită. Ești neliniștit, rebel și determinat să faci unele schimbări, pe care de altfel le ai în plan de ceva timp.

Gemeni

Flexibilitatea care, de altfel, te caracterizează îți este pusă la încercare, mai ales pe plan intelectual, întrucât ești provocat în a te raporta la un aspect din tine cu care nu ești foarte comod într-un mod diferit decât ai făcut-o până acum. Deci, o zi în care ai șansa de a-ți depăși unele limite sau temeri interioare.

Rac

O schimbare de planuri sau comportamentul imprevizibil al unei persoane îți oferă o altă perspectivă asupra lucrurilor, însă poate să nu fie una cu care ești foarte comod, nu ești cel mai mare fan al schimbărilor. Ce poți face este să te sfătuiești cu cineva și să vezi cum poți gestiona această situație într-un mod cât mai potrivit ție.

Leu

Interacțiunea într-un parteneriat, sentimental sau profesional, nu pare să fie cea mai simplă astăzi, iar faptul că nici unul dintre voi nu este dispus să renunțe la varianta sa nu ajută mult la rezolvarea situației. Cheia constă în abilitatea de a fi flexibil și deschis la noile informații. Chiar dacă nu-ți este familiar sau nu ai mai procedat în acest mod până acum, s-ar putea să nu fie chiar atât de dificil.

Fecioară

O chestiune care vizează munca sau sănătatea te poate lua prin surprindere cu unele informații pe care va trebui să le analizezi cu răbdare, pentru a vedea cum te poți folosi de ele într-un mod cât mai eficient. Dacă ai în plan să pleci la un drum, înarmează-te cu multă răbdare.

Balanță

Indiferent dacă este vizat planul financiar sau cel sentimental, nevoia de stabilitate sau siguranță este pusă la încercare de unele chestiuni neprevăzute, fapt care nu te încântă prea mult. Chestiuni care țin de valoare sau stimă de sine – încredere, fidelitate – sunt în vizorul zilei. Analizează cu grijă, pentru a vedea ce este cu adevărat mai important.

Scorpion

Interacțiunea cu cineva apropiat, partener sau membru al familiei poate să fie ușor provocatoare, deoarece te împinge să faci unele schimbări, fapt care nu îți este cel mai la îndemână. Ce poate să ajute este disponibilitatea de a discuta acele lucruri dintr-o perspectivă matură și adultă.

Săgetător

Nu este o zi în care să faci excese, deoarece organismul tău se poate resimți mai ușor decât până acum. În relațiile de muncă, interacțiunea cu un coleg poate să fie mai dificilă, întrucât aveți perspective diferite în privința rezolvării unei situații, însă – dacă în loc să vă confruntați ați face echipă comună – s-ar putea să aveți mai mult de câștigat. Ai mai multă grijă la sistemul nervos.

Capricorn

Pretențiile sau așteptările persoanei iubite sau ale propriului copil te pot lua prin suprindere și pot antrena unele cheltuieli pe care nu le aveai în plan. În loc să te lași deranjat de acest lucru, caută să vezi dacă nu există vreo șansă să poți profita și tu în vreun fel de această situație. Poate a face ceva care te scoate din rutina zilnică nu sună chiar atât de rău.

Vărsător

O situație de natură familială sau poate emoțională poate să te impacteze într-un fel mai puțin plăcut, însă ținând cont că nu ar fi prima dată când treci prin această situație, este posibil ca între timp să fi căpătat experiență. În loc să te opui schimbării, o poți observa și accepta într-un mod detașat, deoarece, făcând acest lucru, îți vei recăpăta puterea și echilibrul.

Pești

Siguranța unui mod de a vedea lucrurile sau de a miza pe unele lucruri sau persoane îți este pusă la îndoială de unele informații, știri sau zvonuri care ajung la urechile tale într-un mod întâmplător. Fii mai precaut cu unele negoceri, tranzacții sau drumuri pe care le ai în plan pentru ziua de azi și nu te aștepta să fie o zi prea liniștită.

Horoscop carieră 23-29 ianuarie 2023

Horoscop general 23-29 ianuarie 2023

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase