VIDEO | Horoscop vineri, 26 mai 2023. Unii nativii ar putea fi mai introvertiți și chiar suspicioși

Publicat: 26/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 26 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți fi atât de obișnuit cu o anumită abordare într-o relație sau situație anume, încât să-ți fie greu să renunți la ea. Însă, dacă te lași ghidat sau inspirat de cineva în a încerca ceva nou, poți fi mai mult decât mulțumit de rezultat. Evită speculațiile financiare și nu-ți asuma riscuri… decât dacă ești sigur de rezultat.

Taur

Sextilul dintre Venus, planeta care te guvernează, și Uranus din propriul tău semn îți amplifică inspirația, imaginația și expresivitatea în comunicare. Poți surprinde prin modul de exprimare sau prin nonconformismul ideilor cu care vii. Evită idealismul și asigură-te că mizezi pe oamenii sau resursele potrivite.

Gemeni

Chiar dacă îți dorești să-ți evidențiezi aptitudinile într-un anume fel, nu este cea mai indicată zi pentru luarea deciziilor în privința unor chestiuni socio-profesionale dintr-o posibilă lipsă de claritate. Se recomandă atenție, atât ca șofer, cât și că pieton, dar și precauție la discuțiile, negocierile sau acordurile încheiate astăzi.

Rac

În virtutea unor schimbări recente de planuri, ești nevoit poate să revezi unele chestiuni financiare, însă ar fi indicat să-ți faci o strategie, astfel încât să vezi exact cum poți proceda mai bine. Poți face o schimbare de look astăzi sau poți aborda un stil vestimentar cu totul atipic ție. Ești flexibil și deschis la noi experiențe.

Leu

În timp ce o parte din tine, mai mult sau mai puțin conștientă, se poate simți atrasă de ceva sau cineva, cealaltă parte va tinde să respingă acest lucru mai ales dacă va simți că nu se află în controlul situației respective. Atitudinea evazivă a celeilalte persoane poate naște multe semne de întrebare cu care nu ești foarte confortabil.

Fecioară

Poți fi ușor mai introvertit și chiar mai suspicios astăzi, tinzând să observi mai mult lucrurile decât să acționezi. Chiar dacă ceva anume ți-a creat o stare de disconfort sau de neplăcere, poți descoperi că susținerea unei persoane sau un alt gen de abordare a situației respective poate fi totuși de mare ajutor.

Balanță

Aspectul pozitiv dintre Venus, propriul tău guvernator, și Uranus din Taur te susțin în a-ți evidenția influența sau contribuția pe plan socio-profesional într-un mod diferit decât până acum. În ciuda acestui lucru, va trebui să găsești o variantă potrivită care să împace ce vrei să faci pentru alții cu ce este important pentru tine.

Scorpion

Interacțiunea cu celălalt rămâne ușor tensionată, iar tu te îndoiești de abilitatea acestuia de a te înțelege mai profund sau de a te vedea așa cum îți dorești să fii perceput. Dacă, totuși, este deschis la noi perspective, apelând poate chiar la sfatul unei persoane cu experiență, poți realiza că există și alte unghiuri din care să privești situația.

Săgetător

În ciuda unei posibile lipse de direcție sau claritate pe care o resimți în raport cu anumită situație care te-a luat prin surprindere, ai totuși resursele emoționale sau financiare pentru o gestionare corectă și eficientă. Fiind început de weekend, dacă ai în plan să faci o călătorie, asigură-te că ai tot ce-ți trebuie la îndemână.

Capricorn

Chiar dacă simți o atracție puternică față de o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o și care te cucerește printr-un mod total diferit de a fi, asigură-te că obiectivele voastre sunt comune înainte de a te angaja și mai mult. Modul evaziv și ușor neclar de comunicare nu este unul cu care să fii mulțumit, generând prea multe necunoscute.

Vărsător

Relația cu cineva din familie poate să fie în continuare tensionată, întrucât diferențele de valori sau de interese dintre voi nu se rezolvă atât de repede. Partea bună este că ai parte de susținerea altei persoane din familie, cu ajutorul căreia poți descoperi că există și alte variante de a se ajunge la un compromis.

Pești

Cu siguranță, va fi mai ușor astăzi să faci ceva ce-ți creează plăcere decât acele activități care ți se impun cu titlul de obligații, sarcini sau responsabilități, pentru care va trebui totuși să-ți faci un pic de timp. Interacțiunea fizică sau online cu cineva sau poate un nou gadget proaspăt achiziționat te fascinează cu totul.

Horoscop general, săptămâna 22 – 28 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Denise Rifai, umilită în cel mai crunt mod de Cazacu. Mesaj special și pentru Ramona...
Imagini exclusive. Gestul fiului lui Ion Țiriac arată cum merge, de fapt, relația cu Sorana...
Cum arată turnul rezidențial pe care îl va construi în Dubai un producător de mașini...
Dana Săvuică: Menopauza nu înseamnă că nu mai suntem femei. Interviu exclusiv
Viitura i-a luat maşina nouă, pentru care de abia făcuse credit pe patru ani. "E...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
O Dacia Duster pregătită pentru off-road se vinde pe Autovit
Calendar ortodox 31 mai 2023. Ce sărbătoare este miercuri?
Unde sunt bărbații care au dispărut în apele mării, în Năvodari. Lipsa lor n-a fost...
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Oamenii din Kiev au dat buzna la metrou, după ce primarul le-a cerut să se...
Niculina Stoican și Olguța Berbec se dușmănesc de moarte, iar acum s-a ajuns la alt...
Inima OCEANULUI a fost GĂSITĂ! Cui a aparținut COLERIUL de pe TITANIC?
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Se întâmplă la TOATE BANCOMATELE din România! Este informația momentului pentru toți cei care au...
Cătălin Cazacu a spus totul despre relația cu Denise Rifai. Declarațiile care o vor irita...
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Cât te costa sa închirezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. La malul mării...