VIDEO | Horoscop vineri, 27 ianuarie 2023. Lista zodiilor influențate de intrarea planetei Venus în Pești

Publicat: 27/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 27 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Unele acțiuni sau inițiative personale întâmpină obstacole, fapt care necesită „o reconfigurare a traseului”, un lucru care de altfel nu este foarte greu de realizat pentru tine, întrucât ești tot timpul pregătit pentru o nouă strategie. Venus, planeta iubirii, intră astăzi în Pești, oferindu-ți șansa să dezvolți compasiunea și înțelegerea, fiind mai deschis către latura spirituală a vieții.

Taur

Preferi să-ți faci munca în liniște sau să cercetezi unele lucruri cu multă atenție, mai ales dacă te confrunți cu unele divergențe de opinie în rezolvarea unor situații. Planeta care te guvernează, Venus, intră astăzi în Pești, susținându-te în a te conecta mai profund cu acei prieteni, grupuri, activități cu care rezonezi. O aspirație sau un proiect anume poate căpăta amploare.

Gemeni

Activitatea sau implicarea ta într-un grup de studiu te susține în a înțelege mai profund unele lucruri, practic îți deschide noi orizonturi de creștere dar te și poate provoca pe alături arătându-ți ce trebuie schimbat ca și mentalitate. Planul profesional este favorizat de intrarea lui Venus în Pești de astăzi care îți va oferi șansa să-ți amplifici vizibilitatea și impactul social în următoarea perioadă.

Rac

Chiar dacă ești forțat să faci unele compromisuri, pentru a facilita interacțiunea dintre tine și o anumită persoană, ai resursele și răbdarea necesară pentru a-ți atinge obiectivele. Intrarea lui Venus în Pești te susține în a investi în acele cursuri, metode sau domenii prin care te poți dezvolta fizic, intelectual sau spiritual. O nouă călătorie este posibilă, în următoarea perioadă.

Leu

Dacă ai un plan de călătorie pentru astăzi, asigură-te că ai și un plan de rezervă, deoarece ceva sau cineva poate deveni un obstacol în calea planurilor tale. Cu un pic de răbdare și ajutor… nimic nu este, totuși, imposibil. Cu Venus care intră astăzi în Pești, nevoia de conexiune și intimitate vor fi amplificate, dar și câștigurile financiare prin intermediul unui parteneriat se pot înmulți.

Fecioară

Ceva sau cineva nu pare să-ți satisfacă dorințele așa cum ți-ai dori, din lipsă de timp, resurse sau disponibilitate. Dacă ai de încheiat unele analize sau situații financiare, ești foarte precis și atent la detalii. Venus, planeta iubirii, intră astăzi în Pești, ceea ce presupune că următoarea perioadă va favoriza interacțiunea armonioasă, atentă și echilibrată cu partenerii.

Balanță

Ești îndemnat să-ți reevaluezi propriile granițe, pentru a nu lăsa ceva sau pe cineva să ți le încalce. Ai mai multă încredere în tine și în potențialul tău, fapt care te susține din plin. Intrarea lui Venus, a propriulul tău guvernator, în Pești – de astăzi – îți va amplifica în următoarea perioadă vitalitatea, forța de muncă, o înțelegere mai bună cu colegii de muncă, dar și dorința de a susține sau ajuta.

Scorpion

Te poți confrunta cu unele defecțiuni tehnice, probleme de transport sau distribuție sau pur și simplu calculatorul tău are nevoie de un update. Ce poți face este să-ți păstrezi răbdarea și să apelezi la serviciile unui specialist în domeniu chiar dacă asta presupune să amâni unele sarcini. Venus intră în Pești, astăzi, amplificând nevoia de afecțiune, bucurie și dorința de relaxare sau divertisment. Activitățile cu copiii și socializarea sunt amplificate.

Săgetător

Deși dorințele, nevoile sau hobby-urile tale sunt importante pentru tine, poți fi nevoit să renunți la o parte din ele, din unele motive. Situația nu este atât de gravă precum pare, deorece ești foarte ingenios în a găsi variante alternative. Venus intră astăzi în Pești, oferindu-ți șansa să-ți îmbogățești căminul cu noi achiziții, dar și să te reconectezi cu propriile rădăcini. Interacțiunea cu mediul familial este favorizată.

Capricorn

Te poți arăta destul de inflexibil și chiar ușor rigid în a lua în calcul și o altă perspectivă, deoarece pur și simplu nu consideri că ți se potrivește. Dacă ai de realizat unele cheltuieli, acestea vor fi practice și utile. Sectorul gândirii și al comunicării este favorizat de intrarea lui Venus în Pești, de astăzi, deci ai șansa să-ți înbunătățești relațiile în comunitatea din care faci parte, abilitățile de negociere și chiar să înveți ceva nou de interes pentru tine.

Vărsător

Comunicarea cu un frate, un vecin sau poate un coleg de muncă se poate tensiona un pic, din cauza unui mod diferit de a vedea lucrurile, însă răbdarea și strategia de care dai dovadă vor rezolva situația. Venus intră de astăzi în Pești, favorizând situația finanțelor tale, stima și valoarea de sine. În același timp poate antrena și unele cheltuieli suplimentare deci se necesită mai multă prudență.

Pești

Poate unele planuri pe care ți le-ai făcut vor avea nevoie de revizuire, din lipsă de fonduri sau de disponibilitate din partea cuiva. Totuși, cu cât analizezi lucrurile mai bine, cu atât realizezi că tot ce se întâmplă este spre binele tău. Ai onoarea să fii gazda planetei Venus în următoarea perioadă, deci o veste excelentă. Micul benefic îți va amplifica optimismul, popularitatea, dar și dorința de a fi plăcut și admirat.

Horoscop carieră 23-29 ianuarie 2023

Horoscop general 23-29 ianuarie 2023

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase