VIDEO | Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2022. Mercur retrogradează în zodia Vărsător

Publicat: 14/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, își începe de astăzi mersul retrograd prin zodia Vărsător. Retrogradarea din acest semn va dura până pe 26 ianuarie, când tot retrograd, Mercur va reintra în semnul Capricorn.

În această perioadă, Mercur ne va cere să ne revizuim planurile de viitor, să ne reanalizăm proiectele în care suntem implicați, să vedem cu ce mergem mai departe și la ce renunțăm.

Pe de altă parte, Mercur retrograd în Vărsăror ne cere să facem o reanaliză a relațiilor în care suntem implicați, în special a relațiilor de prietenie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Mercur retrograd în Vărsător îți cere să-ți revizuiești relațiile de prietenie și să rămâi alături de persoanele cu care împărtășești aceleași principii și convingeri. Posibil ca în această perioadă să revină în viața ta persoane din trecut. Este o perioadă în care ți se cere o reevaluare a unor proiecte profesionale. Poți avea idei de relansare. Planurile de viitor capătă o nouă direcție.

Horoscop zilnic Taur

Mercur retrograd în Vărsător îți cere o reevaluare profesională serioasă. Este momentul să-ți reanalizezi cariera, obiectivele profesionale și strategia prin care vrei să le atingi. Sunt posibile tensiuni cu superiorii în toată această perioadă. Cum Mercur este guvernatorul vieții tale sentimentale, este o perioadă în care pot apăre neînțelegeri cu persoana iubită, dar și cu copiii, dacă ești părinte.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur este guvernatorul tău și s-ar putea ca în această perioadă să te simți mai confuz, mai agitat și mai greu de înțeles de ceilalți. Pe de altă parte, îți cere să-ți reevaluezi convingerile de viață, principiile și filozofiile pe care te bazezi, dar și sistemul de valori la care te raportezi. Unii nativi pot relua cursuri abandonate. Îns chimb, niște planuri de călătorie pot fi amânate sau îngreunate.

Horoscop zilnic Rac

Mercur retrograd în Vărsător îți cere să te pui la punct cu taxele, impozite, rate la credit și orice alte datorii ai ai. Este posibil să intervină unele întârzieri în recuperarea unor sume de bani. Nu te grăbi să faci credite sau investiții. Tot Mercur îți cere să-ți reevaluezi viața sentimentală și să-ți revizuiești atitudinea pe care o ai față de o relație sexuală, fie aventură, fie relație tabu sau extraconjugală.

Horoscop zilnic Leu

Mercur retrograd în Vărsător îți va tranzia chiar sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei, semn că aici va fi nevoie de o reevaluare serioasă a relației, a atitudinii pe care o ai față de partenerul de viață. Sunt posibile neînțelegeri atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Nu lua deocamdată decizii radicale și nu semna noi contracte de colaborare sau asociere.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va fi retrograd în sectorul muncii tale și-ți va cere o serioasă reevaluare a activităților profesionale, a programului de lucru, dar și a stilului de viață. Comunicarea cu colegii va fi mai greoaie în următoarea perioadă. Vor fi nativi care vor lua decizia schimbării jobului. Însă, este foarte important să ai grijă la sănătatea ta și la gestionarea stresului.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur va fi retrograd chiar în sectorul iubirii și-ți va cere o reevaluare a vieții sentimentale, o reanaliză a unei povești de dragoste sau a unor principii pe baza cărora intri în relații. Unii nativi pot fi căutați de cineva din trecut. Ai mai multă grijă la relația cu copii. Sunt posibile tensiuni. Pe de altă parte, poți relua o activitate care-ți place, un hobby, poate un proiect creativ.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur retrograd în zodia Vărsător îți cere să-ți reevaluezi relația cu familia. Sunt posibile conflicte și tensiuni cu cei dragi și pot porni chiar de la bunurile deținute în comun, însă și de la viziunile și mentalitățile diametral opuse. Ai mai multă grijă la situațiile care implică actele unei locuințe sau la tranzacțiile imobiliare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Mercur retrograd în Vărsător vei fi mai confuz și mai nesigur pe raționamentele tale. Planeta îți cere să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur și să renunți la unele tipare de raționament învechite. Pe de altă parte, Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar această perioadă de retrogradare îți va aduce ocazia reevaluării situației în cuplu, dar și rediscutării unor aspecte importante ce privesc viitorul relației voastre. În cazul unor nativi, pot reveni persane din trecut în viața lor.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur retrogradează în sectorul tău financiar și-ți cere o reevaluare a modului în care-ți câștigi banii, dar și cum îi cheltui. Este o perioadă în care salariul, o sumă de bani, un comision poate să întârzie sau să te nemulțumească. Unii nativi pot avea idei ingenioase acum despre cum să-și redreseze bugetul.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur retrogradează în zodia ta și s-ar putea să traversezi o perioadă în care confuzia va fi mai mare, dar și agitația interioară. Odihnește-te și preocupă-te de sănătate, reevaluează-ți stilul de viață și raportarea la propria ta persoană. Sunt nativi care-și reorganizează viața sentimentală și-și reanalizează relația cu partenerul

Horoscop zilnic Pești

Mercur retrograd în Vărsător îți impactează sectorul sănătății și-ți cere să acorzi mai multă atenție simptomelor cu care te confrunți, mai ales afecțiunilor netratate sau cronice. Poți descoperi remedii nebănuite acum. Pe de altă parte, Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te îndeamnă să-ți revizuiești atitudinea față de partener și de viața de cuplu. Nu este exclus ca în cazul unor Pești să apară o persoană din trecut, un fost partener de viață.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase