VIDEO | Horoscopul zilei de 18 mai 2022. „Peștii” sunt creativi

Publicat: 18/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 18 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte din zodia Pești și Neptun formează astăzi o conjuncție care poate fi destul de delicată și ne poate păcăli. Este recomandat să avem grijă la acțiunile noastre pentru că putem fi destul de confuzi și nesiguri pe noi.

Conjuncția este favorabilă pentru activitățile spirituale, artistice și pentru vindecare și ne oferă multă intuiție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi s-ar putea să fii mai haotic în acțiuni și să visezi mult prea departe. Încearcă să rămâi ancorat în realitate. Totuși, este un moment bun să tratezi niște probleme de sănătate și să scapi de niște temeri și chiar vicii pe care le cultivi de ceva vreme.

Horoscop zilnic Taur

Încearcă să nu te iluzionezi în privința unei noi relații, iar dacă deja ești parte a unei a unui cuplu, nu-ți idealiza partenerul. Totodată, s-ar putea să fii dezamăgit de prieteni. Pe de altă parte, evită semnarea unor noi contracte.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu-ți face iluzii profesionale prea mari, chiar dacă superiorii sau alte persoane importante îți promit funcții și privilegii. Ai mai multă grijă la imaginea ta și la strategia de afirmare pe care o adopți.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astrologic te susține să faci pași în direcția evoluției spirituale și personale. Poți face planuri de călătorie alături de persoana iubită, însă dacă ești singur, nu te iluziona în legătură cu o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Leu

Ar fi de preferat să eviți acțiunile financiare în care ești implicat alături de alții. S-ar putea să fii păcălit destul de ușor, să pierzi bani sau chiar să fii furat. Pe de altă parte, conjuncția de astăzi te ajutăm să aduci pasiunea în viața intimă.

Horoscop zilnic Fecioară

Marte și Neptun se întâlnesc în sectorul relațiilor tale, așa că ai grijă la tendința de a fi prea indulgent cu partenerul de viață. De asemenea, încearcă să nu ai așteptări prea mari de la ceilalți și nu te iluziona în privința unei noi relații. Evită să semnezi noi contracte de colaborare.

Horoscop zilnic Balanță

Ai șansa să scapi de niște frici legate de o problemă de sănătate, însă încearcă să nu fii mult prea îngăduitor cu tine. Ai grijă și la acțiunile pe care le întreprinzi la locul de munca, pentru că poți fi neatent. În cuplu evită să-ți idealizezi partenerul.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția de astăzi îți aduce foarte multă creativitate, imaginație și inspirație și poți dezvolta un proiect artistic în care ești implicat. Totuși, în zona sentimentală poți avea tendința de a idealiza o persoană care îți place.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai mai multă grijă la acțiunile pe care le întreprinzi în locuință pentru că te poți accidenta din neatenție. Te bucuri de înțelegere și sprijin din partea familiei, însă evită să faci un credit imobiliar în aceste zile.

Horoscop zilnic Capricorn

Ai tendința de a fi prea credul și, implicit, ușor de mințit. Nu lua de bun tot ce auzi și nici nu lua decizii majore. S-ar putea să ai mintea confuză și să fii destul de neclar în exprimare. Evită să faci negocieri și ai grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai grijă la tendința de a cheltui pe lucruri de care nu ai nevoie. Poți pierde bani printre degete, dacă nu ești atent. De asemenea, nu te iluziona cu privire la niște câștiguri rapide și ai grijă că poți fi ușor păcălit în chestiunile financiare.

Horoscop zilnic Pești

Te bucuri de o doza mare de inspirație, intuiție și simț artistic. Ai curaj să-ți exprimi creativitatea, dar poți fi și prea idealist și visător. Ai grijă totuși la acțiunile tale, să nu te păcălești sau să-i păcălești pe alții, și nu te iluziona în fața unor câștiguri rapide.