VIDEO | Horoscopul zilei de 25 aprilie 2022. „Peștii” fac pași în evoluția personală

Publicat: 25/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi și mâine Luna va parcurge zodia Pești și ne va oferi clarviziune, intuiție și imaginație, dar și vise profetice, idei creative și inspirație artistică.

Cel mai bine vor resimți contextul zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este foarte probabil ca gândurile tale să fugă către trecut, însă îl vei privi cu detașare. Te poți simți mai obosit ca de obicei, mai ales dacă de Paște te-ai agitat. Resimți din plin nevoia de liniște, de a te retrage și de a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Taur

Prietenii vor fi aproape de tine și te pot sfătui, pot veni cu idei bune care să te scoată dintr-un impas. Nevoia de a-ți reactiva viața socială este mare. Un proiect personal se poate bucura de sprijinul unor persoane importante sau, cel puțin, de sfaturi din partea unor persoane avizate.

Horoscop zilnic Gemeni

Dacă lucrezi, azi ai parte de o zi bună în plan profesional. Posibil ca discuțiile cu superiorii să intre pe o traiectorie mult mai bună și să primești aprecieri. Îți poți atinge niște obiective dacă-ți asculți intuiția și ideile creative care-ți trec prin minte.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi bună pentru tine în plan profesional, pentru că, pe lângă ideile creative pe care le ai și pe care le transmiți cu multă încredere, ai șansa să vezi ce lipsește pentru sa fi acolo unde ți-ai dorit. Poate mai trebuie să înveți ceva, să te dezvolți profesional și într-o altă direcție.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să primești cadouri, mici atenții din partea celor dragi sau chiar favoruri financiare care să te ajute să rezolvi un context legat de bunuri de patrimoniu, acte, bănci, credite. În cuplu te bucuri de mai multă pasiune.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de o zi remarcabilă în plan relațional, dat fiind că Luna trece prin acest sector și potențează energia planetelor deja aflate aici. Fie te împaci cu cineva drag, fie te bucuri de armonie alături de partener, fie porți un dialog care clarifică multe tensiuni și neplăceri dintre voi.

Horoscop zilnic Balanță

Simți nevoia de mai multă liniște, de detașare de stres, de problemele cotidiene, mai ales dacă te-ai suprasolicitat în ultimele zile cu pregătirile de Paște. Ar fi ideal ca astăzi să nu te suprasoliciți, ci să te dedici acelor activități care te relaxează.

Horoscop zilnic Scorpion

Se întrevăd momente intense, trăiri afective care ajug la apogeu în viața sentimentală, iar dacă ești singur, ai putea cuceri cu mare ușurință persoana care-ți place. Poți găsi soluții foarte bune, creative, pline de inspirație în legătură cu o activitate pe care o desfășori.

Horoscop zilnic Săgetător

Te preocupi de probleme ce țin de casă și familie, însă oricât ar fi de solicitante, o faci cu bucurie și simț de răspundere. Ai parte de rememorări ale unor contexte din trecut și nu ese exclus ca cineva să te caute, poate chiar un fost partener.

Horoscop zilnic Capricorn

Poți purta un dialog cu prietenii care să-și deschidă orizonturile, să-ți aducă răspunsuri la unele preocupări sentimentale. Oricum, ești foarte bine susținut în comunicare și poți clarifica multe situații. Zi favorabilă plimbărilor și vizitelor la rude.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi este o zi bună să rezolvi situații finaciare, să faci plăți, să descoperi cum să-ți poți administra cât mai eficient resursele. Intuiția financiară este foarte bună. Totodată, te poți bucura de cadouri și avantaje materiale sau îți faci niște pofte care te vor costa ceva, dar vor merita.

Horoscop zilnic Pești

Luna îți traversează zodia astăzi și te face mai sensibil, mai deschis la problemele celorlalți și poți înțelege mai ușor nevoile tale interioa. Te bucuri de intuiție, de creativitate și de șanse de progres, de oportunități care te pun pe direcția de evoluție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase